Media

Η πρωταγωνίστρια της «Δικαίωσης» είναι ερωτευμένη

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έχει ξεχωρίσει για τις θεατρικές εµφανίσεις της, όπως στις «Βάκχες» πλάι στον Σάκη Ρουβά και στα «Πράµατα και θάµατα» του Θοδωρή Αθερίδη, και έγινε ευρύτερα γνωστή από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σε τηλεοπτικές σειρές όπως το «Σπίτι της Εµµας» και η «∆ικαίωση».

Ελάχιστοι, όµως, γνωρίζουν ότι η ηθοποιός είναι ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του αγαπημού της Στράτου Πατσατζή ο οποίος είναι οικονοµικός αναλυτής. Σύμφωνα με τη real, είναι µαζί εδώ και καιρό και µάλιστα ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Αποφεύγουν ωστόσο να επιδίδονται σε... κοινές κοσµικές εµφανίσεις και ακόµη και στις εξόδους τους προτιµούν να είναι µε µεγάλη παρέα, ώστε να µη δίνουν λαβή για σχόλια.
Ο φακός «συνέλαβε» την ηθοποιό και τον σύντροφό της σε πρόσφατη νυχτερινή τους εξόρµηση στο Romeo Cabaret, όπου διασκέδασαν µέχρι αργά µε τις επιτυχίες της Ελλης Κοκκίνου και των Onirama. Στην αρχή ήταν και οι δύο αµήχανοι όταν άστραψαν τα φλας, αλλά στη συνέχεια χαλάρωσαν και απόλαυσαν την έξοδό τους µαζί µε φίλους.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved