Δημαράς: «Επειδή είμαστε βουλευτές, δεν έχουμε το δικαίωμα της διαφωνίας;»
Media

Δημαράς: «Επειδή είμαστε βουλευτές, δεν έχουμε το δικαίωμα της διαφωνίας;»

Για τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Πα.Σο.Κ. αλλά και για τη σημερινή κατάσταση στην πολιτική, τη δημοσιογραφία, ακόμα και το ροζ dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου, μίλησε ο Γιάννης Δημαράς, εκφράζοντας πάντα τη δική του, διαφορετική ματιά.


«Ο Πρωθυπουργός έτσι έκρινε, έτσι έπραξε. Πρέπει να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια αυτού του λαού. Στην πολιτική ήμουν, είμαι και θα είμαι απέναντι στην αλαζονική εξουσία μέχρι να πεθάνω. Άλλο η εξουσία που εξυπηρετεί τις ανάγκες του λαού και τον εμπνέει για την επόμενη ημέρα και άλλο η εξουσία από ανθρώπους που βρέθηκαν σε μια καρέκλα και τρελάθηκαν. Δεν παραιτήθηκα από βουλευτής και ο λόγος είναι οι πολίτες που μας ψήφισαν. Αυτοί δεν έχουν λόγο; Εγώ περπατάω και εισπράττω την αποδοχή του κόσμου για ότι προσπαθώ με τις δυνάμεις μου να κάνω. Δηλαδή επειδή είμαστε βουλευτές, δεν έχουμε το δικαίωμα της διαφωνίας;» δήλωσε ο δημοσιογράφος-βουλευτής ενώ συνέχισε: «Εδώ και 25-30 χρόνια που άρχισαν να έρχονται τα ευρωπαϊκά κονδύλια, υπήρξαν άνθρωποι -και πολιτικοί, που επωφελήθηκαν και κορόιδεψαν και την κοινωνία και τη χώρα. Αλλά είναι σίγουρος ότι θα περάσουν άλλα 20-30 χρόνια και δεν θα αποδειχθεί τίποτε».
Πως βλέπει όμως τη δημοσιογραφία αλλά και το «φαινόμενο» Τζούλια Αλεξανδράτου το έμπειρο μάτι του Γιάννη Δημαρά; «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει δημοσιογραφία σήμερα, και η δικαιολογία για την εξαφάνιση της πραγματικής δημοσιογραφίας είναι ότι «δεν κάνει νούμερα». Εγώ νούμερο για τα νούμερα δεν γίνομαι! Σήμερα μόνο με την υπόνοια ότι κάποιος δημοσιογράφος θα φύγει από τη θέση του, κάνουν ουρές τάγματα, συντάγματα, λόχοι για να του πάρουν τη θέση» δηλώσει ο ίδιος ενώ συνεχίσε σχετικά με το hot dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου, λέγοντας: «Ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει στη ζωή του και από αυτό κρίνεται. Με γεια του και με χαρά του. Εγώ πάντως dvds δεν κάνω. Δεν είναι όμως υπεύθυνος και ο ελληνικός λαός που έτρεξε να αγοράσει το dvd μέσα σε μια μέρα; Εκείνη είναι πάρα πολύ ωραίο κορίτσι που διάλεξε τη ζωή της, έκανε αυτό που έκανε και εν πολλοίς, μπορεί να εξέθεσε τον εαυτό της. Αλλά κάποιοι πήγαν και το αγόρασαν. Δεν κατάλαβα γιατί φταίει περισσότερο από αυτούς που το αγόρασαν και στήριξαν μια τέτοιου είδους παραγωγή».

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved