Οι διαφορετικές μορφές της αγάπης: όσα είδαμε στο προτελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones.
Media

Οι διαφορετικές μορφές της αγάπης: όσα είδαμε στο προτελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones.

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που μας προκάλεσε πολλά συναισθήματα, με την αγάπη σε πρώτο πλάνο!

Το προτελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου της σειράς – φαινόμενο Game of Thrones, ήταν σίγουρα από εκείνα που στην παρέα τα τοποθετούμε επιμελώς στην ειδική κατηγορία «μπορώ να το δω ξανά και ξανά και ξανά...» Και χάρη στον αποκωδικοποιητή Nova Box+ μπορέσαμε και το κάναμε πράξη!


Με το #GOTGR να παίρνει φωτιά, συνοψίζουμε όλες τις μορφές αγάπης και πάθους που είδαμε συγκεντρωμένες σε ένα και μόνο επεισόδιο και που μας έκαναν να ταυτιστούμε, να συγκινηθούμε, να ξαφνιαστούμε, να νοιώσουμε βαθιά αλλά και να εξαγριωθούμε.


Η αγάπη προς το συνάνθρωπο: ο αγαπημένος μας Τζον Σνόου κατάφερε να σώσει όσους περισσότερους μπορούσε από την ομάδα των Άγριων και κατάφερε το Μαύρο Κάστρο να ανοίξει τις πύλες του για να τους περιθάλψει. Η σκηνή με την ατάκα του Τζον Σνόου ότι απέτυχε να τους σώσει όλους, μας έκανε να αναστενάξουμε βαθιά (απλά τον αγαπάμε...).


Η αγάπη για ειρήνη: Ο βασιλιάς του Ντορν αντιστέκεται να εκδικηθεί για το θάνατο του αδερφού του, έχοντας ως λάβαρο την ειρήνη και τα δεινά που μπορεί να φέρει ένας πόλεμος στο λαό του. Ίσως να είναι μέχρι στιγμής ο βασιλιάς που πραγματικά αξίζει τα κυβερνήσει και τα 7 βασίλεια.


Η νεανική αγάπη: Η πριγκίπισσα Μυρσέλα (κόρη της Σέρσει) και ο πρίγκιπας του Ντορν, Τρίσταν, χάρη στον αγνό τους έρωτα απέτρεψαν τον πόλεμο με τους Λάννιστερ και φαίνεται να δένουν ακόμα περισσότερο τη συμμαχία τους.


Η αγάπη για εξουσία: μία από τις τραγικότερες όλων των σκηνών της σειράς, ήταν η θυσία της μικρής πριγκίπισσας των Στάνις προς στο θεό της κοκκινομάλλας μάγισσας από τον ίδιο της τον πατέρα – βασιλιά Στάνις Μπαράθηον, κάτι που μέχρι τελευταία στιγμή δεν πιστεύαμε ότι θα γίνει. Τουλάχιστον ο συγγραφέας παρέμεινε πιστός στην ανυπέρβλητη αγάπη της μάνας, η οποία τελικά ήταν η μόνη που λύγισε μπροστά στο απεχθές θέαμα.


Η αγάπη του ιππότη προς τη βασίλισσά του: εδώ δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα. Η αγάπη του Τζόρα Μόρμοντ στην Καλήσι είναι απλά συγκινητική και ξεκάθαρα αντρίκια - κάθε φορά μας αγγίζει όλο και περισσότερο.


Η ανυπέρβλητη αγάπη των ζώων: Ο άσωτος δράκος Ντρόκο επέστρεψε δυναμικά στο τέλος του επεισοδίου και μας έκανε να νοιώσουμε στο πετσί μας τον τίτλο του «Ο Χορός των Δράκων». Η σκηνή που νοιώθει τον κίνδυνο της «μαμάς» του και επιστρέφει να την σώσει είναι κάτι που περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία εδώ και πολύ πολύ καιρό και σίγουρα μας δικαίωσε. Μετά από όλα αυτά, αν είχαμε τη δυνατότητα να διαλέξουμε πλευρά, η Καλήσι και τα «παιδιά» της, κάτι μου λέει ότι θα φιγούραραν στην 1η θέση.


Με ένα επεισόδιο να μένει για να ολοκληρωθεί η σεζόν, φαίνεται ότι όλα είναι ρευστά για την πορεία των ηρώων της σειράς. Ένα είναι το μόνο σίγουρο - την Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, παρέα με τα κανάλια Νovacinema και σε High Definition θα το δούμε όλο αγωνία ταυτόχρονα με την Αμερική... Stay tuned!!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved