Ποιους υποδέχεται η Ναταλία αυτό το Σάββατο;
Media

Ποιους υποδέχεται η Ναταλία αυτό το Σάββατο;

Απολαυστικό θα είναι και αυτό το Σάββατο το ραντεβού με τη Ναταλία Γερμανού στο « Μη χανόμαστε» και στο E TV. Καλεσμένοι της τρεις εξαιρετικοί καλλιτέχνες οι οποίοι μιλούν για την επαγγελματική αλλά και την προσωπική τους ζωή.

Ο ηθοποιός Χάρης Σώζος γνωστός από το θέατρο αλλά και την τηλεόραση διηγείται την πορεία από το θέατρο Τέχνης και την Επίδαυρο στην τηλεόραση και εξομολογείται στη Ναταλία Γερμανού ποια είναι η μοναδική γυναίκα που τον ταλαιπώρησε αφάνταστα στη ζωή του.

Ο άνθρωπος με τα πολλά πρόσωπα, κονφερανσιέ, τραγουδιστής, ηθοποιός Κώστας Βενετσάνος αναπολεί τα χρόνια της παλιάς Αθήνας με τις χλιδάτες κοσμικές εμφανίσεις και θυμάται πως ανακάλυψε την Αννα Βίσση και εκφράζει τη στεναχώρια του για τη σημερινή τηλεόραση που αγνοεί τους παλιούς καλλιτέχνες.

Ο πρώτος Έλληνας που φωτογραφήθηκε γυμνός σε περιοδικό ο τραγουδιστής Γιώργος Γερολυμάτος αποκαλύπτει ποιοι του ζήτησαν χρήματα για να του γράψουν τραγούδια και πως έπειτα από εκατοντάδες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του διάλεξε τη μοναδική που ερωτεύτηκε για να γίνει γυναίκα του.

«Μη χανόμαστε» το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 23:00 στο E TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved