Τζούλι Τσόλκα: «Στο Μπρούσκο δεν ξέρουμε ποτέ τι θα γίνει»
Media

Τζούλι Τσόλκα: «Στο Μπρούσκο δεν ξέρουμε ποτέ τι θα γίνει»

Η σεζόν κλείνει στο Μπρούσκο με τον Μηνά και τη Βασιλική παντρεμένους. Ισχύει για εκείνους το happy end ή στον 3ο κύκλο να περιμένουμε και πάλι ανατροπές;

«Πάντα θα υπάρχουν ανατροπές. Όπως και στη ζωή μας. Ξέρουμε εκ των προτέρων τι θα μας συμβεί; Όχι, βέβαια. Κάπως έτσι συμβαίνει και στο Μπρούσκο. Δεν ξέρουμε ποτέ τι θα γίνει. Και όσες φορές φανταζόμαστε πιθανές ανατροπές, έρχεται το σενάριο να μας διαψεύσει και να γίνει αυτό που δεν πέρασε σαν υπόθεση από το μυαλό μας» τόνισε η Τζούλι Τσόλκα στο Mytv.
-Η Βασιλική δίνει ακόμη μία ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που την έχει ταλαιπωρήσει πολύ, είτε γιατί της φερόταν βίαια είτε γιατί δεν ήταν πιστός. Εσύ, ως Τζούλι, πώς θα αντιμετώπιζες μία ανάλογη κατάσταση;
«Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση, θα έκανα καταγγελία, κάτι το οποίο συστήνω να κάνει κάθε άνθρωπος στον οποίο ασκείται βία. Σήμερα υπάρχει τρομερή βία μεταξύ των ανθρώπων: λεκτική, σωματική και, κυρίως, ψυχολογική. Πρέπει να αντιδράμε - φυσικά χωρίς βία.»
- Σαν Βασιλική, φόρεσες νυφικό και έζησες όλο το μυστήριο του γάμου. Ως Τζούλι, πώς ονειρεύεσαι εκείνη την ημέρα;
«Είναι διαφορετικό να κάνεις γύρισμα και διαφορετικό να παντρεύεσαι στ' αλήθεια. Ο ηθοποιός, λόγω ρόλου, μπαίνει σε καταστάσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τις βιώνει πραγματικά. Και πώς να τις βιώσεις όταν έχεις ένα ολόκληρο συνεργείο, κάμερες, φώτα, συναδέλφους και έναν Στάμο ή Ανδρέα (ανάλογα ποιος σκηνοθετεί) να κάνει άπειρα κατ για να τραβήξει όσο καλύτερα και περισσότερα πλάνα μπορεί! Δεν γίνεται! Ως Τζούλι, πάντως, δεν έχω ονειρευτεί εκείνη την ημέρα, όπως και καμιά άλλη μέρα. Ζω το τώρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved