Χρήστος Φερεντίνος: «Περνάω απίστευτα με το "Άκου τι είπαν"»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Περνάω απίστευτα με το "Άκου τι είπαν"»

«Άκου τι είπαν» και του χρόνου. Πώς νιώθει ο Χρήστος Φερεντίνος δεδομένου ότι εξαιτίας του ίσως έχουμε και επαναφορά των παιχνιδιών στην τηλεόραση...

«Όντως, μετά τη "λειψυδρία" που είχαμε στα ψυχαγωγικά, τώρα επανήλθαν. Είναι και ο νόμος της αγοράς έτσι; εάν κάτι πάει καλά, ακολουθείται και από άλλους. Έτσι είχε γίνει και με το Deal. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όλα τα παιχνίδια σώνει και καλά λειτουργούν. Κάποια πάνε, κάποια όχι. Όσο για μένα; Δεν νιώθω... πρωτοπόρος, εάν αυτό εννοείτε. Απλώς διασκεδάζω με ό,τι κάνω και κυρίως με ό,τι κάνω αυτήν τη στιγμή. Είναι από τα λίγα παιχνίδια που μου ταίριαξαν τόσο γάντι. Περνάω απίστευτα με το "Άκου τι είπαν". Και στις μαύρες μου να είμαι, πηγαίνοντας στο στούντιο ξεχνάω τα πάντα!».
Λέγοντας πως είναι από τα λίγα παιχνίδια που του ταίριαξαν τόσο, εννοεί πως υπάρχουν και τηλεοπτικές κινήσεις για τις οποίες μετάνιωσε; «Κατά καιρούς περνάω διάφορες φάσεις. Άλλοτε μετανιώνω και άλλοτε λέω "δεν πειράζει, ακόμα και από το λάθος κάτι μαθαίνεις". Βεβαίως και έχω μετανιώσει για δουλειές μου και ίσως να μπορούσα να έχω αποφύγει πράγματα, τελικά όμως είναι χάσιμο χρόνου η μετάνοια, γιατί σκοπός είναι να διδάσκεσαι και να μην επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη. Πάντα, ακόμα και στη μεγαλύτερη αποτυχία, υπάρχουν θετικά μαθήματα, και αυτό δεν αφορά μόνο την τηλεόραση. Και στην αληθινή ζωή έτσι δεν συμβαίνει;», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved