Γκουτζαμάνης-Κλαψινού: Η «Δικαίωση» και το μέλλον
Media

Γκουτζαμάνης-Κλαψινού: Η «Δικαίωση» και το μέλλον

Ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης και η Κωνσταντίνα Κλαψινού πρωταγωνιστούν στην «Δικαίωση». Τι έχουν συζητήσει για την επόμενη σεζόν;

Δημήτρης: «Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις, αλλά δεν έχω καταλήξει σε τίποτα ακόμα. Μια δουλειά που ετοιμάζεται είναι ένα σίριαλ για το οποίο έχουμε γυρίσει πιλοτικά το πρώτο επεισόδιο. Είναι το «ID», ένα ψυχολογικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του Αντώνη Κωνσταντουδάκη. Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά και αυτήν την περίοδο η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποια κανάλια. Θεατρικά βρίσκομαι σε αρκετές συζητήσεις, αλλά δεν έχω κλείσει κάτι» τόνισε στο TV Έθνος.
Κωνσταντίνα: «Έχω κάνει συζητήσεις και έχω κλείσει κάποια πράγματα που αφορούν το θέατρο και τον κινηματογράφο. Τηλεοπτικά θα ξέρω τι θα κάνω και αν θα κάνω κάτι μέσα στον επόμενο μήνα.»
-Θα θέλατε να βρεθείτε και πάλι στο πρωταγωνιστικό καστ μιας καθημερινής σειράς;
Δημήτρης: «Το σημαντικότερο είναι το σενάριο και οι συνεργάτες. Δεν σου κρύβω ότι φοβόμουν πάρα πολύ το καθημερινό. Οι ρυθμοί είναι πολύ έντονοι και οι συνθήκες πολύ απαιτητικές. Η «Δικαίωση» ξεκίνησε ως εβδομαδιαία σειρά και τελικά έγινε καθημερινή. Χαίρομαι πολύ για την εμπειρία που αποκόμισα, καθώς θεωρώ ότι πλέον έχω καταφέρει να μπορώ να αισθάνομαι «ασφάλεια» μέσα στο πλαίσιο του καθημερινού.»
Κωνσταντίνα: «Για τη χρονιά που θα έρθει θα προτιμούσα όχι και ο λόγος είναι πως έχω κάνει τρεις καθημερινές σειρές στη σειρά, μιας και της «Δικαίωσης» προηγήθηκαν τα «Κλεμμένα Όνειρα» και οι «Βασιλιάδες». Νιώθω πως ίσως είναι καλύτερα να μην κάνω καθημερινό του χρόνου. Εκτός βέβαια και αν προκύψει ένας πολύ ωραίος ρόλος, στον οποίο δεν θα μπορώ να αρνηθώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved