Μαριλένα Κατσίμη: «Νιώθω ελεύθερη. Θα είναι διαφορετικό για μένα μεν, αλλά…»
Media

Μαριλένα Κατσίμη: «Νιώθω ελεύθερη. Θα είναι διαφορετικό για μένα μεν, αλλά…»

Με ανοιχτές ακόμη τις πληγές από τη μεγάλη περιπέτεια της Δημόσιας Τηλεόρασης, η Μαριλένα Κατσίμη μιλά gia τα συναισθήματα που συνοδεύουν την επιστροφή της στο Ραδιομέγαρο. Νιώθει δικαιωμένη;

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από τη μια νιώθω δικαιωμένη, γιατί όλο αυτό όπως έγινε ήταν άδικο, ήταν μια ενέργεια πραξικοπηματική. Αλλά νιώθω και αμηχανία για την κατάσταση που βρήκα. Συμβαίνει να έχω φίλους και από τις δύο πλευρές. Από την άλλη νιώθω συγκίνηση, νιώθω χαρά, νιώθω άγχος και φόβο γιατί όλα τα μάτια θα 'ναι στραμμένα πάνω μας, πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Δεν μπορείς να αλλάξεις μόνο το λογότυπο...» τόνισε στο TV Έθνος.
-Και θα αλλάξει; Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για μια ΕΡΤ πολυφωνική και ανεξάρτητη...
«Νομίζω ότι θα γίνει μια μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη το τοπίο, γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα στο πώς θα οργανωθεί όλο αυτό. Το στοίχημα είναι να υπάρχουν πλουραλισμός και ανεξαρτησία. Αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Αυτό που συνέβη έγινε πολύ βίαια. Και ξαναμπαίνουμε βίαια. Χρειάζεται, λοιπόν, χρόνος ώστε να επουλωθούν οι πληγές και σιγά σιγά η Δημόσια Τηλεόραση να βρει τη θέση που της αξίζει.»
-Θα γίνεται κριτική στην κυβέρνηση; Εσύ νιώθεις ελεύθερη ως προς αυτό;
«Νιώθω ελεύθερη. Θα είναι διαφορετικό για μένα μεν, αλλά θα το κάνω, γιατί αν δεν το κάνω, θα είναι απαράδεκτο από μέρους μου να αυτολογοκριθώ τη δεδομένη στιγμή. Θα το κάνω και με το παραπάνω!»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved