Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Δεν θα γίνω καρικατούρα»
Media

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: «Δεν θα γίνω καρικατούρα»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ξεκίνησε μια νέα εκπομπή. Η τηλεόραση θα απασχολήσει την εκπομπή του σαν θεματολογία;

«Ναι, δεν έχω τέτοια ταμπού. Ήδη σκεφτόμαστε να κάνουμε θέματα για την online και την offline ζωή. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε την online ζωή. Νιώθουμε μισή χαρά αν δεν μοιραστούμε κάτι στο Facebook. Ένα γεγονός το χαιρόμαστε ολοκληρωτικά αν ποστάρουμε και τη φωτογραφία. Αλλιώς νιώθουμε μισή χαρά για το γεγονός. Κανονική ζωή είναι το άλλο κομμάτι, το οποίο έχουμε ξεχάσει να ζούμε. Θα πρέπει να τη θίξουμε ως μέσο το οποίο δεν σου επιτρέπει να κινηθείς. Κατανοώ ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι παρακολουθούν πολλές ώρες την ημέρα. Κατανοώ ότι είναι παρηγοριά και συντροφιά και έχει πολλά θετικά στοιχεία. Θεωρώ ότι είναι μέσο ωφέλιμο σε περιόδους κρίσης γιατί συχνά κρατά συντροφιά. Ομως σε καθηλώνει στον καναπέ και διαρρηγνύονται οι σχέσεις γιατί δεν μιλάς, δεν επικοινωνείς, δεν μπορείς να κάνεις γυμναστική» τόνισε στο Βήμα.
-Για αυτούς που ασχολούνται με την τηλεόραση θα μιλήσετε; Δεν έχουν αλλοτριωθεί άνθρωποι από την κάμερα και τη λάμψη με αποτέλεσμα να βλέπουμε πρωτόγνωρες συμπεριφορές;
«Το τανγκό θέλει δύο. Δεν υπάρχουν μόνο κίνδυνοι για τους απέξω. Δεν θα το κρίνω όμως γιατί δεν το έκανα αυτό. Υπηρετώ αυτό το αντικείμενο και ποτέ δεν το έκανα αυτό. Δεν θα γίνω καρικατούρα, ούτε θα μπω σε μια διαδικασία να προβάλλω τον εαυτό μου για να κάνω τηλεθεάσεις. Ξέρω ότι το ξεκατίνιασμα πουλάει πολύ στην τηλεόραση, αν όμως δεν το έχεις ως άνθρωπος, ως προσωπικότητα και ως χαρακτήρας δεν θα το κάνεις ούτε στην τηλεόραση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved