Γκουτζαμάνης-Κλαψινού: «Να τιμωρηθούν…»
Media

Γκουτζαμάνης-Κλαψινού: «Να τιμωρηθούν…»

Ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης και η Κωνσταντίνα Κλαψινού μιλούν για την «Δικαίωση».

-Το τέλος της Βάλιας και του «Πρίγκιπα» εσύ ως Δημήτρης ποιο θα ήθελες να είναι;
Δημήτρης: «Θα ήθελα να καταλήξουν μόνοι και να χάσουν την εξουσία που κατάφεραν να αποκτήσουν σε βάρος των άλλων. Αυτό νομίζω είναι η μεγαλύτερη τιμωρία. Να απομονωθούν και να νιώσουν αδύναμοι» τόνισε στο TV Έθνος.

Κωνσταντίνα: «Θέλω να τιμωρηθούν. Είναι δύο χαρακτήρες που έχουν καταστρέψει τις ζωές πολλών ανθρώπων και πρέπει να εισπράξουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Όμως θα σου μιλήσω και πάλι και από καλλιτεχνικής άποψης: θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μην τιμωρηθούν τελικά και να υπάρξει νέα σεναριακή ανατροπή.»
-Η «Δικαίωση» ήταν ο πρώτος σας πρωταγωνιστικός ρόλος. Τώρα που τελείωσαν τα γυρίσματα, τι αισθήματα έχετε;
Δημήτρης: «Χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό το ταξίδι. Ο ρόλος χτιζόταν μέρα με τη μέρα. Αυτό ήταν μια πρωτόγνωρη και πολύ χρήσιμη εμπειρία, που με βοήθησε να εξελιχθώ ως ηθοποιός. Τον Χρήστο, λοιπόν, τον νιώθω σαν ένα κομμάτι μου, σαν ένα παιδί που μεγάλωνε και δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί. Γέννημα μίας δύσκολης διεργασίας, η εμπειρία της οποίας μου έχει αφήσει μια πολύ όμορφη γεύση.»
Κωνσταντίνα: «Περάσαμε έναν χειμώνα πολύ έντονο, με πολλές ώρες γυρισμάτων και δύσκολες συνθήκες. Πίστευα, λοιπόν, πως όταν τα γυρίσματα τελειώσουν, θα ένιωθα ανακούφιση, γιατί πραγματικά χρειαζόμουν ξεκούραση. Τώρα που τελείωσε τελικά, συνέβη το αντίθετο. Μου λείπει η διαδικασία των γυρισμάτων. Στο τέλος συγκινήθηκα, γιατί έπρεπε να αποχωριστώ ανθρώπους που ζούσα μαζί τους δέκα ώρες την ημέρα. Όπως και να το κάνεις, νιώθεις ένα κενό. Είμαι ευγνώμων για όσα έζησα στη «Δικαίωση».»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved