Γιάννης Λάτσιος: «Υπήρξε τεράστια συρρίκνωση της διαφημιστικής αγοράς»
Media

Γιάννης Λάτσιος: «Υπήρξε τεράστια συρρίκνωση της διαφημιστικής αγοράς»

Σεζόν 2015-2016... Μία πολύ δύσκολη, αλλά καλή χρονιά για τον ΑΝΤ1. Ο Γιάννης Λάτσιος μιλά για όλα όσα έγιναν την σεζόν που μας πέρασε.

«Η αλήθεια είναι πως ήταν μια χρονιά με πάρα πολλά απρόβλεπτα, αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμά της. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μας. Ξεκινήσαμε με μια καθυστέρηση στο prime-time λόγω της παραγωγικής διαδικασίας -για παράδειγμα οι «Συμμαθητές» άργησαν πολύ να έρθουν- όμως κερδίσαμε το έδαφος. Βέβαια, στην πορεία έμελλε να έρθουμε αντιμέτωποι με μία προεκλογική περίοδο και έπρεπε να γίνουν περικοπές στα προγράμματα που θα βγάζαμε, καθώς εκτιμήσαμε πως τα πράγματα στην αγορά θα γίνονταν πολύ δύσκολα. Δυστυχώς, επαληθευτήκαμε. Υπήρξε τεράστια συρρίκνωση της διαφημιστικής αγοράς» τόνισε στο TV Έθνος.
-Ποια ήταν τα προγράμματα εκείνα στα οποία αναγκαστήκατε να βάλετε φρένο;

«Σταματήσαμε περίπου πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων την παραγωγή του «YourFaceSoundsFamiliar» το οποίο πάει για τον Οκτώβρη, το «GoggleBox», το «Splash»... Κρατήσαμε, όμως, το «Voice», που είχε μία πολύ δυνατή δεύτερη χρονιά, ξεκινήσαμε το «Πρωινό Σου-Κου» με τη Μαρία Μπεκατώρου, αλλά και την απογευματινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου»
-Όπου το «Η δική μου μαμά μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είχε κάποια αρνητικά σχόλια...
«Προσωπικά αυτό το πρότζεκτ μ' αρέσει πάρα πολύ και βρίσκω πως είναι πολύ έξυπνα δομημένο. Επίσης σε αυτό το πρότζεκτ πιστεύω πως ο Γρηγόρης είναι πραγματικά στα καλύτερά του. Είχα πολλά χρόνια να τον δω με τόσο κέφι και αν κρίνουμε και από την πορεία που έχει σημειώσει η εκπομπή, το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από ικανοποιητικό για μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved