Μαραθώνιος για την ΕΡΤ μετά την πρεμιέρα!
Media

Μαραθώνιος για την ΕΡΤ μετά την πρεμιέρα!

Σκληρή δουλειά και ψυχική ενότητα για να επιτευχθεί ένας καλοκαιρινός Μαραθώνιος ενηµέρωσης ζητεί η διοίκηση της ΕΡΤ από τους εργαζοµένους µετά το επίσημο άνοιγμά της.

Η διευθυντική οµάδα που έχει αναλάβει τη νέα σελίδα της ΕΡΤ βάζει στόχο, σύμφωνα με τη real, να εµπλουτίσει περαιτέρω το πρόγραµµα τις επόµενες εβδοµάδες, προσθέτοντας ζωντανή ενηµέρωση και στην prime time που θα διαρκέσει τουλάχιστον έως το τέλος Ιουλίου. Συνολικά η ΕΡΤ1 έχει 15 ώρες live πρόγραµµα την ηµέρα και από τις 22 Ιουνίου στόχος είναι να προστεθούν άλλες δύο, σύμφωνα με τη real.
Στον σχεδιασµό του προσωρινού γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενηµέρωσης Κώστα Χαλβατζάκη είναι µία βραδινή ζώνη ενηµέρωσης που θα φέρει τον τίτλο «ΕΡΤ Focus» και θα διαρκεί από τις 10 µ.µ. έως τα µεσάνυχτα µε καθηµερινή εναλλαγή ντουέτων παρουσιαστών. Η «δηµιουργική» σύνθεση βρίσκεται σε εξέλιξη µε αλλεπάλληλες συσκέψεις επί συσκέψεων, ενώ τα ονόµατα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτά του Γιώργου Κογιάννη, του Μπάµπη Παπαπαναγιώτου, του Αντώνη Αλαφογιώργου, του Βασίλη Βασιλόπουλου και άλλων. Σύµφωνα µε πληροφορίες, στα σχέδια των ιθυνόντων είναι η εκποµπή να έχει τους εξής άξονες: πολιτική κάθε ∆ευτέρα και Τετάρτη, οικονοµία κάθε Τρίτη και κοινωνία/παιδεία κάθε Πέµπτη. Παράλληλα, συζητείται η προσθήκη εκποµπής µε οικονοµικές ειδήσεις στο απογευµατινό πρόγραµµα.
Και ενώ η ΕΡΤ1 ανεβάζει ταχύτητα, µεγάλες δυσκολίες συναντά το άνοιγµα της ΕΤ3. Όπως ενηµέρωσε ο διευθύνων σύµβουλος Λάμπης Ταγματάρχης στην επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του καναλιού στη Θεσσαλονίκη, θα χρειαστούν περίπου 8 ηµέρες γα να αποκατασταθεί η οπτική ίνα που «ένωνε» το κανάλι της συµπρωτεύουσας µε το Ραδιοµέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Πέραν αυτού, όµως, διαπιστώθηκαν µεγάλες ελλείψεις σε σκηνικά, γραφικά και κάµερες εκτός στούντιο, χρειάζονται επισκευές σε κλιµατιστικά και οχήµατα που έµειναν επί µακρόν εκτός λειτουργίας αλλά και αποκατάσταση των λινκ και των δορυφορικών συνδέσεων. Για την ώρα είναι εφικτή µόνο η µετάδοση ενός δελτίου, ενώ για να µεταδοθεί πλήρες πρόγραµµα υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί περίπου ένας µήνας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved