Οι #2 DJs στον κόσμο, Dimitri Vegas και Like Mike στα Mad VMA 2015 by Coca-Cola
Media

Οι #2 DJs στον κόσμο, Dimitri Vegas και Like Mike στα Mad VMA 2015 by Coca-Cola

Οι Dimitri Vegas & Like Mike, ένα από τα κορυφαία duo της ηλεκτρονικής dance μουσικής σκηνής, έρχονται στα Mad VMA 2015!

Τα ελληνικής καταγωγής αδέλφια, Δημήτρης και Μιχάλης Θηβαίος, θα βρεθούν στην Ελλάδα αποκλειστικά για τα MAD Video Music Awards 2015 by Coca-Cola, τη Δευτέρα 29/06, στο γήπεδο Tae Kwon Do. Οι «Kings of TomorrowLand» υπόσχονται να πραγματοποιήσουν ένα μοναδικό live performance στο stage των φετινών βραβείων, ξεσηκώνοντας το ελληνικό κοινό με τη μουσική τους!
Στα πλαίσια της εμφάνισης τους, θα παραλάβουν τιμητική διάκριση για την παγκόσμια επιτυχία τους!
Έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους σημαντικές συνεργασίες με αστέρες της μουσικής όπως οι Tiesto και Calvin Harris, σημειώνουν εκατομμύρια views στο YouTube, κατακτώντας τα διεθνή charts. Οι διάσημοι Djs, που φέτος κατέκτησαν τη 2η θέση στην ψηφοφορία του DJ Mag με τους καλύτερους Djs του 2014, αριθμούν ήδη πολλά και σημαντικά διεθνή βραβεία στη μουσική τους πορεία.

Η κατάκτηση του ‘Best European DJ’ για δεύτερη συνεχή χρονιά, τεσσάρων EMPO Awards για το ‘Best EDM DJ’, ‘Best Track’, ‘Best International DJ’, και ‘Best Duo’, αποτελούν μόνο μία μικρή απόδειξη του ότι οι «Kings of TomorrowLand» είναι αληθινοί «βασιλιάδες» της pop και electronic dance σκηνής.

Για ακόμη μια χρονιά, οι εντυπωσιακοί και ανατρεπτικοί καλεσμένοι των Mad Video Music Awards 2105 by Coca-Cola, υπόσχονται να «κλέψουν» τη βραδιά που θα παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved