Σε ποιον έκανε πρόταση συνεργασίας μέσω Facebook η Έμη Λιβανίου;
Media

Σε ποιον έκανε πρόταση συνεργασίας μέσω Facebook η Έμη Λιβανίου;

Η Έμη Λιβανίου κάνει την αυτοκριτική της για τα επαγγελματικά της και αποκαλύπτει σε ποιον και γιατί έκανε πρόταση συνεργασίας μέσω... Facebook.

-Τηλεοπτικά λάθη έχεις κάνει;
«Λάθη έχω κάνει, φυσικά. Από αυτά μαθαίνει κανείς. Έχω στενοχωρηθεί, έχω κλάψει, έχω λυγίσει, έχω σηκωθεί και έχω ξανασταθεί στα πόδια μου. Έτσι είναι η ζωή» τόνισε στο You.
- Ποια ήταν η χειρότερη συνεργασία που έκανες ποτέ;
«Όλες οι συνεργασίες μου ήταν σε γενικές γραμμές θετικές και σωστές. Είχαν πολλά καλά και πολύ λιγότερα αρνητικά. Είμαι θετικός άνθρωπος. Κρατάω τα καλά μόνο! Σκέψου ότι οι πολύ δικοί μου άνθρωποι μου θυμίζουν τις άσχημες στιγμές γενικά... Εγώ θυμάμαι και κρατάω πάντα μόνο τα θετικά της ζωής.»
- Υπάρχουν υπερεκτιμημένοι παρουσιαστές σήμερα;
«Δεν μπορώ να το κρίνω αυτό. Και ειδικά αυτές τις εποχές που τα «χρυσά» συμβόλαια έχουν τελειώσει, τι ακριβώς σημαίνει υπερεκτιμημένο; Εξάλλου, πάντα ο καλυτέρου κριτής γι' αυτό είναι το τηλεκοντρόλ! Δεν σου αρέσει; Αλλάζεις κανάλι.»
-Τι εκπομπή θα ήθελες να κάνεις και με ποιον;
«Του έκανα πρόταση μέσω Facebook και την. αποδέχτηκε ήδη. Θα ήθελα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή με τον Τάσο Δούση. Έχουμε την ίδια τρέλα με τα ταξίδια. Έχω ξενυχτήσει πολλά βράδια με τις εκπομπές του. Ας με πάρει μαζί του για ρεπορτάζ. Ετοιμάζω βαλίτσα σε 5 λεπτά!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved