Όλα όσα θα δούμε στο «JOINUS»
Media

Όλα όσα θα δούμε στο «JOINUS»

Όλη η παρέα του «JoinUs», κάθε Σαββατοκύριακο στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με πολλή όρεξη.

Θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές ορισμένων γυναικών που κάθισαν στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μοιράστηκαν στιγμές από τη ζωή τους, την καριέρα τους και τα μυστικά τους.
Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον ταλαντούχο Ιεροκλή Μιχαηλίδη, που αποκαλύπτει πώς προέκυψε το όνομα του συγκροτήματος “Άγαμοι θύται“, πώς ήταν η ζωή του πριν γίνει ηθοποιός και ποια είναι η σχέση του με την κόρη του και τον φίλο του, Δημήτρη Σταρόβα.
Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει μια νόστιμη σαλάτα με λευκά φασόλια και δενδρολίβανο. Μαθαίνουν να κάνουν ντους με σωστό τρόπο για να έχουν μια απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα και τολμάμε να πάμε στον πλαστικό χειρουργό για να κάνουμε αυξητική στήθους.
Κάνουν τις βόλτες με το ξύλινο ποδήλατο και μαθαίνουν τους κανόνες της παραλίας. Η Νόνη Δούνια αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της και προστατεύουν τα παιδιά μας από τον βλαβερό ήλιο του καλοκαιριού με τα κατάλληλα αντηλιακά. Πηγαίνουν εκδρομή σε ένα μαγικό μέρος στην Κυλλήνη και απολαμβάνουν το φαγητό και τον καφέ στον πιο μεγάλο κήπο της Αθήνας, στο Golf Γλυφάδας.

Η μοναδική Δέσποινα Βανδή κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για το πώς έγινε τραγουδίστρια, για τη σχέση της με τον Ντέμη Νικολαίδη, για το πώς μεγαλώνει τα παιδιά της και για το Voice.
O Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ένα burger από χοιρινό. Φτιάχνουν το νεσεσέρ των διακοπών, για να μη λείψει τίποτα. Κάνουν θαλάσσια σπορ με κατάλληλη αντηλιακή προστασία και μαθαίνουν να προλαβαίνουν όλα τα καλοκαιρινά γυναικολογικά νοσήματα. Βλέπουν πως το power nap δίνει δύναμη και ενέργεια, πηγαίνουν σινεμά και φτιάχνουν 3D μινιατούρες.

Το «Join Us» εύχεται σε όλους να περάσουν ένα υπέροχο καλοκαίρι.
Και δίνουν τηλεοπτικό ραντεβού το φθινόπωρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved