ΑΝΝΙΤΑgr: Στο πλατό άνδρες παραδοσιακοί, μοντέρνοι, νάρκισσοι, ακαταμάχητοι και… κυνηγοί
Media

ΑΝΝΙΤΑgr: Στο πλατό άνδρες παραδοσιακοί, μοντέρνοι, νάρκισσοι, ακαταμάχητοι και… κυνηγοί

Τι θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Αννίτα Πάνια, ΑΝΝΙΤΑgr;

Το Σάββατο 20 Ιουνίου στο «ΑΝΝΙΤΑgr» θα παρακολουθήσουμε την εξομολόγηση ενός άνδρα που λέει ψέματα κατ’ επανάληψη χωρίς τύψεις κι ενοχές. Σκοπός του είναι να πετυχαίνει πάντα αυτό που θέλει αδιαφορώντας γι’ αυτούς που πληγώνει.
Στο πλατό της εκπομπής, επίσης, και η μαρτυρία ενός άνδρα που για αρκετό καιρό ήταν ανάμεσα σε δυο γυναίκες. Μέχρι να αποφασίσει ποια από τις δύο θέλει, έλεγε καθημερινά ψέματα.
Μαζί μας και μια γοητευτική γυναίκα που μας εξομολογείται πως όλοι οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της ήταν επαγγελματίες ψεύτες.
Την Κυριακή 21 Ιουνίου η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στο πλατό άνδρες παραδοσιακούς, μοντέρνους, νάρκισσους, ακαταμάχητους, κυνηγούς αλλά και ρομαντικούς.
Μαζί μας ένας 36χρονος άνδρας που παραδέχεται δημόσια ότι δεν βγαίνει από το σπίτι του χωρίς να φορέσει ενυδατική κρέμα, ενώ πολύ συχνά κάνει μανικιούρ και πεντικιούρ. Ένας άλλος άνδρας δεν διστάζει να αποκαλύψει πως έχει αφαιρέσει τις σακούλες κάτω από τα μάτια του για να δείχνει νεότερος.
Τέλος, κοντά μας και ένα 27χρονο αγόρι που απεχθάνεται κάθε είδους αντρικής φροντίδας και ένας άνδρας παλαιάς κοπής που μας λέει πως κατακτά τις γυναίκες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved