«The Voice 2»: Τι λένε οι φιναλίστ πριν τον μεγάλο τελικό
Media

«The Voice 2»: Τι λένε οι φιναλίστ πριν τον μεγάλο τελικό

Ο τελικός του «The Voice 2» θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες. Τρεις από τους τέσσερις φιναλίστ μίλησαν για την μεγάλη βραδιά.

Κώστας Αγέρης:

Πώς νιώθεις που προκρίθηκες στον τελικό του«The Voice 2»;

«Νιώθω όμορφα, δεν το περίμενα. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, θα είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό που θέλω είναι να κάνω καλή εμφάνιση στον τελικό και να το ζήσω για να μου μείνει η εμπειρία».

Τι σε αγχώνει περισσότερο;

«Νομίζω πώς θα έχω το λιγότερο άγχος από όλες τις φορές. Δεν περίμενα να φτάσω, μέχρι εδώ και τώρα θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ούτε το αποτέλεσμα θα με πειράξει καθόλου. Μου φτάνει μόνο η διαδρομή και όλο αυτό μου μοιάζει με όνειρο, γιατί έγινε πολύ γρήγορα. Πέρασε πολύ γρήγορα ο καιρός και δεν το πίστευα ότι προχωράω και μάλιστα με την αγάπη του κόσμου. Οπότε, ό,τι και να γίνει, είμαι ευχαριστημένος και από την αγάπη του κόσμου και από τη διαδρομή μου μέχρι εδώ».

Ποιος είναι, για σένα, το μεγάλο φαβορί;

«Από την αρχή που στο παιχνίδι υπήρχαν και άλλα φαβορί που δεν είναι πλέον έλεγα ότι, για μένα, ο Νεκτάριος Μαλλάς είναι μεγάλο φαβορί και του αξίζει κιόλας. Μοιάζουν πολύ τα ακούσματα μας».

Νεκτάριος Μαλλάς:

Πώς νιώθεις που είσαι ένας από τους φιναλίστ στο «The voice 2»;

«Νομίζω, τα συναισθήματα είναι ευχάριστα. Απολαμβάνω το παιχνίδι και το αποτέλεσμα δεν είναι κριτήριο. .»

Τι σε φοβίζει γιο τη βραδιά του τελικού;

Άγχος για τον τελικό δεν έχω. Το μόνο που με απασχολεί λιγάκι είναι να είμαι εγώ σε καλή μέρα. Φοβάμαι τον εαυτό μου»

Ποια ήταν η πρώτη σκέψη όταν ανακοινώθηκε ότι περνάς στον τελικό;

Ανακούφιση. Ήταν μία έκρυθμη κατάσταση, καθώς οι ψήφοι της Μελίνας και του κοινού ήταν διαφορετικές. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά, αν και έγιναν μεγάλες ανατροπές».

Περίμενες να φτάσεις στον τελικό;

«Το περίμενα και ήλπιζα. Για μένα, το voice είναι το επιστέγασμα μίας προσπάθειας που κάνω πολλά χρόνιο. Εγώ δεν είμαι καινούργιος στον χώρο και τώρα ήταν η ευκαιρία να δείξω στον κόσμο αυτό που μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με ψήφισε και με στήριξε, παρόλο που την Κυριακή βρέθηκε ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης στην πρώτη θέση στην ψήφο του κοινού. Ήταν αργά, ο Ανδρέας είναι Κύπριος και τα παιδιά από την Κύπρο, που έτσι πρέπει να γίνεται, καλά κάνουν, τα στηρίζει ο κόσμος τους. Δεν ήταν, για μένα, μία εύκολη αναμέτρηση. Ο κόσμος εφησύχασε, διότι με είχε δεδομένο. Μου έλεγαν πως δεν με ψήφισαν, γιατί το είχαν σίγουρο ότι θα περάσω στον τελικό».

Ποιος είναι, για σένα, ο επόμενος μεγάλος νικητής;

«Εγώ τώρα έχω να παίξω σε ένα πολύ άνισο αγώνα. Έχω να αντιμετωπίσω δύο Κύπριες και έναν Πόντιο. Εγώ δεν ανήκω σε καμία «κάστα» ή ομάδα κοινωνική. Υπό αυτή την έννοια, βλέπω ότι ο Κώστας Αγέρης έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει. Είναι καλός μουσικός, καλό παιδί και καλή φωνή. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως εγώ θα πάω εκεί για να χάσω».

Άννα Βιλανίδη:

Πώς αισθάνεσαι που έφτασες στο μεγάλο τελικό;

«Νιώθω τυχερή. Καθένας θα ήθελε να φτάσει στον τελικό. Νιώθω ήδη νικήτρια που έφτασα μέχρι εδώ».

Σου προκαλεί κάτι άγχος για τον τελικό;

«Δεν με αγχώνει κάτι. Νιώθω ευτυχισμένη που έφτασα εδώ. Με έμαθε κόσμος και πήρα την εμπειρία. Γνώρισα ανθρώπους από τον , χώρο οι οποίοι μου έκαναν καλά σχόλια και με ενθαρρύνουν να προχωρήσω».

Για σένα, ποιος είναι το φαβορί του διαγωνισμού;

«Πιστεύω πως ο Κώστας Αγέρης αξίζει πολλά. Είναι φοβερός»

Μπες στο site του Stoiximan.gr και παίξε, ποιός θα είναι ο νικητής του "The Voice".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved