«Aν δεν έκανα αυτή την εκπομπή, δεν θα ασχολιόμουν ποτέ αν... έκλ@σ@ ο Λιάγκας»
Media

«Aν δεν έκανα αυτή την εκπομπή, δεν θα ασχολιόμουν ποτέ αν... έκλ@σ@ ο Λιάγκας»

Μίλησε για την εκπομπή που παρουσιάζει, αν είναι ευχαριστημένος και αν θα υπάρξει δεύτερη χρονιά!

Είναι ευχαριστημένος από την εκπομπή «Όλα παίζουν»;
“Φυσικά είμαι ευχαριστημένος γιατί ήταν μεγάλο στοίχημα σε μια επιτυχημένη ζώνη του Alpha. Κάλεσαν τέσσερεις διαφορετικούς ανθρώπους μεταξύ τους να γκρεμίσουν ένα επιτυχημένο πρόγραμμα και να στήσουν ένα άλλο από την αρχή. Για πρώτη σεζόν πιστεύω όλοι είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα” είπε ο.. Γιώργος Λιανός.
Θα υπάρξει και δεύτερη χρονιά για την εκπομπή;
“Ποτέ δεν ξέρεις! Αυτό όσο και να το συζητήσουμε εμείς μεταξύ μας, θα πρέπει να το αποφασίσουν οι υπεύθυνοι του καναλιού, αυτοί ξέρουν” απάντησε ο παρουσιαστής και τραγουδιστής.
Ωστόσο «έπαιξαν όλα» καλά μεταξύ σας; “Ναι, εν τέλει κατέληξε να υπάρχει μια παρέα, η οποία περνάει καλά από μόνη της. Αυτό ήταν το μυστικό, αν και ψάχναμε πολλές συνταγές, τι πρέπει να αλλάξουμε και τι πρέπει να γίνει να ανεβάσουμε τα νούμερα. Η θεματολογία είναι λίγο ξένη για μένα, δηλαδή αν δεν έκανα αυτή την εκπομπή, δεν θα ασχολιόμουν ποτέ αν έκλασε ο Λιάγκας ή αν χέστηκε κάποιος άλλος. Κοιτάμε οτιδήποτε μας δίνεται σαν υλικό, γιατί είναι μια εκπομπή που ανακυκλώνει θέματα και αυτό που θεωρούμε εμείς αστείο το δίνουμε στον κόσμο με τον δικό μας τρόπο. Έχουμε ξεφύγει από την εποχή της κιτρινίλας των μεσημεριανών, προσπαθούμε έχοντας τα ίδια υλικά να τα προβάλουμε όλα εξευγενισμένα και με χιούμορ. Νομίζω αυτό το καταφέραμε.” δήλωσε ο Γιώργος στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο seleo!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved