Διαρροή στο Game Of Thrones: Τι θα συμβεί  στον 6ο κύκλο με την Daenerys;
Media

Διαρροή στο Game Of Thrones: Τι θα συμβεί στον 6ο κύκλο με την Daenerys;

Αρχικά φέτος είχαμε την διαρροή στο ίντερνετ των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων του 5ου κύκλου του Game of thrones και τώρα έχουμε την διαρροή αποσπάσματος σεναρίου από τον 6ο κύκλο που αποκαλύπτει τη μοίρα της Daenerys.

Ένας χαρακτήρας μιας επιβλητικής γυναίκας ηλικίας 20 με 30 ετών, θα κλέψει την παράσταση μεταξύ άλλων προσώπων. Η ιέρεια Kinvara επισκέπτεται τον Tyrion Lannister και τον Varys στη Meeren.
Kinvara: «Οι δράκοι της είναι καμωμένοι από φωτιά. Ένα δώρο του Lord of Light. Αλλά όλα αυτά τα έχετε ακούσει ξανά, όχι; Στην Long Bridge της Volantis. Οι δράκοι εξαγνίζουν εκείνους που δεν πιστεύουν, καίγοντας τα αμαρτήματα τους και τη σάρκα τους.»

Tyrion/Varys: «Ιδανικά, θα θέλαμε να αποφύγουμε να εξαγνίσουμε πολλούς μη πιστούς. Η Μητέρα των Δράκων έχει ακολούθους πολλών διαφορετικών θρησκειών.

Kinvara: «Θέλετε η βασίλισσα σας να λατρεύεται και να την υπακούν. Και όσο λείπει, θέλετε οι σύμβουλοι της να λατρεύονται και να τους υπακούν.»

Tyrion: «Συμβιβάζομαι με το υπακούν»

Kinvara: «Θα συγκεντρώσω τους μίμους και θα διορίσω τους ιερείς. Θα διαδώσουν τα νέα, η Daenerys έχει σταλεί για να οδηγήσει τους ανθρώπους ενάντια στο σκοτάδι... για αυτό τον πόλεμο, και τον Μεγάλο Πόλεμο που δεν έχει έρθει ακόμα.

Varys: «Ακούγεται υπέροχο. Ένας άνδρας με το όνομα Stannis Baratheon είχε οριστεί ο επίλεκτος από μία από τις ιέρειες. Είχε επίσης ένδοξη μοίρα. Επιτέθηκε στο King's Landing και ηττήθηκε «ηχηρά» από τον άντρα που στέκεται δίπλα μου. Τελευταία έμαθα πως ηττήθηκε ξανά. Αυτή τη φορά στο Winterfell ... και αυτή τη φορά για τα καλά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved