Ρουμπίνη-Κκολός:  «Η κατάληξη του Ρουά Ματ θα έχει ευτυχισμένο τέλος»
Media

Ρουμπίνη-Κκολός: «Η κατάληξη του Ρουά Ματ θα έχει ευτυχισμένο τέλος»

Η Πατρίτσια Μίλικ Περίστερη και ο Χάρης Κκολός μιλούν για την κατάληξη που θα ήθελαν να έχει η ερωτική τους ιστορία στο Ρουά Ματ!

Τι κατάληξη θέλετε να έχει η βασική ερωτική ιστορία του «Ρουά - Ματ»;
Πατρίτσια: Να καταλήξουν μαζί. Σε μας τα κορίτσια αρέσουν τα happy end. Δεν νομίζω όμως να είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Θεωρώ πως σίγουρα θα υπάρξουν ανατροπές.
Χάρης: Από την αρχή που ξεκίνησαν να γράφονται βιβλία, σενάρια κ.λπ. πιστεύω πως όλα βασίζονται στην ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πιστεύω πως στο «Ρουά» η κατάληξη της ιστορίας θα έχει ευτυχισμένο τέλος. Βέβαια δραματουργικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ανατροπή ελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου. Εγώ σαν Χάρης είμαι των ανατροπών.

Εντοπίζετε κοινά στοιχεία με τους χαρακτήρες που υποδύεστε; Οι μεγάλες διαφορές σας ποιες είναι;
Πατρίτσια: Δεν έχω κοινά με τη Ρουμπίνη. Δεν θα ήμουν ποτέ με κάποιον παντρεμένο. Βέβαια όπως είδαμε και για την ηρωίδα που παίζω δεν ήταν καθόλου εύκολη όλη αυτή η κατάσταση. Αυτές οι καταστάσεις φέρνουν αρνητική ενέργεια. Η Ρουμπίνη έχει βιώσει πολλά και είναι δυνατή σαν χαρακτήρας. Ισως αυτό είναι το κοινό χαρακτηριστικό μας. Είμαι και εγώ δυνατή.
Χάρης: Το μοναδικό κοινό στοιχείο που έχουμε είναι πως κι εγώ αγαπάω παράφορα και γι' αυτόν το λόγο φθάνω στα άκρα. Οι διαφορές είναι πάρα πολλές. Εγώ είμαι μονογαμικός, επίσης ο Μάξιμος λέει ψέματα για να καλύψει καταστάσεις. Εγώ είμαι καθαρό γυαλί.

Πηγή:Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved