Γιάννης Ζουγανέλης: Αποκαλύπτει τη νέα εκπομπή που «μαγειρεύει» με τον ΣΚΑΙ!
Media

Γιάννης Ζουγανέλης: Αποκαλύπτει τη νέα εκπομπή που «μαγειρεύει» με τον ΣΚΑΙ!

Φέτος, θα δούμε τον Γιάννη Ζουγανέλη και στο θέατρο με μία υπέροχη παράσταση, και στο «Hot Seat», το τηλεπαιχνίδι στον ΣΚΑΪ αλλά και σε κάτι ακόμα που αποτελεί ευχάριστη έκπληξη...

Στον επόμενο τόνο σε περιμένει ένα μιούζικαλ.

«Πράγματι, πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσω με την άξια Εβελίνα Παπούλια και τον ικανότατο Γιάννη Στάνκογλου στο έξοχο μιούζικαλ «Βίκτορ-Βικτόρια» που θα παρουσιάσει τον χειμώνα στο Pantheon o αληθινά ταλαντούχος Απόλλωνας Παπαθεοχάρης. Παράλληλα ετοιμάζω κάτι πολύ ιδιαίτερο μουσικά, για το οποίο είναι νωρίς ακόμα να μιλήσω, ενώ θα συνεχίσω την παρουσίαση του ψυχαγωγικού τηλεπαιχνιδιού Hot seat στον ΣΚΑΪ».

Οι πληροφορίες μου λένε ότι «μαγειρεύεις» και κάτι ακόμα για το ίδιο κανάλι! Πες μας λεπτομέρειες!

«Κάτι μουσικο-σατιρικό συζητάω θερμά, αλλά λεπτομέρειες δεν έχω ακόμα! Γυρνώ στη σάτιρα που αγαπώ και που τόσο ενοχλεί κάποιους γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Να προσέχουν...»

Δεν σου λείπει να κάνεις κάποιο σίριαλ;

«Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, αλλά δεν με έχει κεντρίσει κάτι για να πω το «ναι»...»

Πρωινό θα έκανες ποτέ;

«Ποτέ, όχι τουλάχιστον με τον τρόπο που γίνεται. Μου είχαν κάνει πρόταση παλαιότερα από το Mega, αλλά ήθελαν να κρατήσω την «κλασική συνταγή» που δεν μου πηγαίνει... Βαριέμαι τις μαγειρικές, την αστρολογία, τις ρουμπρίκες που βάζουν. Αν μου έδιναν τη δυνατότητα να μην ακολουθήσω την πεπατημένη, ίσως και να το δοκίμαζα, δεν ξέρω... Αλλά δεν το τολμάνε! Κρατάνε την ίδια συνταγή εδώ και χρόνια...»

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved