«My Life»: Έντερο, ο δεύτερος εγκέφαλος
Media

«My Life»: Έντερο, ο δεύτερος εγκέφαλος

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ταλαιπωρούνται τα τελευταία χρόνια από το ευερέθιστο έντερο.

Όμως, οι επιστήμονες διαπιστώνουν ότι έχουν αυξηθεί σημαντικά και οι φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου, όπως η νόσος Κρον και η ελκώδης κολίτιδα, κυρίως λόγω του σύγχρονου τρόπου διατροφής και του στρες.
Το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 στην εκπομπή «My Life» στις 17.30 στο MEGA, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συναντά τη Σοφία, που από την ηλικία των 10 ετών ταλαιπωρείται από τη νόσο Κρον. Η ίδια εξηγεί πως κατάφερε στα 27 της να συμφιλιωθεί με την ασθένεια και να την αντιμετωπίσει, τονίζοντας ότι οι παθήσεις του εντέρου εμφανίζονται με ύπουλο τρόπο και μας ξεγελούν. Η Σοφία συναντά την γνωστή ηθοποιό Ευδοκία Ρουμελιώτη, που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα υγείας, το οποίο όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα της, την οικογένεια και την μητρότητα.
Στην ίδια εκπομπή θα δούμε πώς οι δουλειές του σπιτιού μπορούν να συνδυαστούν με γυμναστική και να γίνουν με ασφάλεια προσφέροντας ευεξία αλλά και απώλεια θερμίδων.
Επίσης, θα παρακολουθήσουμε πρακτικές συμβουλές για σπάταλους, θα μάθουμε γιατί πρέπει να αγοράσουμε γυαλιά ηλίου με βάση την ποιότητά τους κι όχι τη μόδα και θα απαντήσουμε στο ερώτημα τί κάνει τους άνδρες μαμάκηδες ακόμη και μετά τα 40.
Η εκπομπή «My Life» έχει ως στόχο να φέρει στο επίκεντρο της προσοχής τις ζωές όλων μας και να δώσει πρακτικές και αποτελεσματικές λύσεις στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved