Σταμόπουλος: Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται λόγω του ρόλου του στην «Εθνική Ελλάδος»
Media

Σταμόπουλος: Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται λόγω του ρόλου του στην «Εθνική Ελλάδος»

Ο Αντώνης Σταμόπουλος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον ρόλο του στην «Εθνική Ελλάδος» και εξομολογήθηκε αν είχε ενδοιασμούς στην αρχή.

Πώς αντέδρασες όταν σου είπαν ότι θα υποδυθείς ένα νέο με ναζιστικές αντιλήψεις, κάτι που εκ των πραγμάτων θα τον έκανε μισητό στον κόσμο;

«Δεν φοβήθηκα γιατί μιλώντας με τον σκηνοθέτη για την κατεύθυνση που θα έδινε στον χαρακτήρα και για ποιο λόγο ακριβώς υπήρχε μέσα στο έργο, ένιωσα ασφάλεια. Στο κάτω-κάτω αυτή είναι η δουλειά μου. Αν παίζω ένα δολοφόνο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχω σκοτώσει κάποιον. Ούτε αν ενσαρκώνω έναν έγκλειστο ψυχιατρείου, πάει να πει ότι είμαι τρελός».

Ο Κώστας Αποστολάκης που υποδύεται τον πατέρα σου στη σειρά, είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του πώς έχει δεχτεί υβριστικά, αλλά και απειλητικά μηνύματα, λόγω των φασιστικών ιδεών που έχει ο ήρωας. Εσύ;

«Το πιο κλασικό μήνυμα που λαμβάνω είναι “Σε μισώ! Ελπίζω να πάθεις αυτά που κάνεις” και τέτοια. Αλλά τα σχόλια αυτά απευθύνονται στον χαρακτήρα, όχι σε εμένα προσωπικά. Τα χειρότερα τα γράφουν στα social media. Έχει τύχει να διαβάσω στο twitter, μήνυμα που έγραφε: «Μα τον Θεό, θα τον βρω (σ.σ. τον Παντελή) και θα τον σαπίσω στο ξύλο!”».

Πώς θα αντιδρούσες αν είχες στον κοινωνικό σου περίγυρο έναν άνθρωπο σαν τον Παντελή;

«Σίγουρα όχι θετικά, γιατί δεν συμφωνώ με τις πεποιθήσεις του Παντελή. Δεν είμαι υπέρ της βίας, του ρατσισμού, κάθε είδους διακρίσεων, οπότε δεν νομίζω ότι θα είχαμε κοινό σημείο επαφής».

Ποια είναι η σκηνή που σε δυσκόλεψε περισσότερο για να τη γυρίσεις;

«Η σκηνή που με άγχωσε πιο πολύ, μέχρι να γυριστεί, ήταν αυτή που έπρεπε να σπάσω το τζάμι, για να μπω στο μαγαζί της γειτόνισσας της μητέρας μου, να το περιλούσω με βενζίνη και να του βάλω φωτιά. Και ήταν δύσκολη, γιατί δεν είχα να πω απλά κάποια λόγια, αλλά έπρεπε ουσιαστικά να βρίσκομαι σε σωματική επαφή με το χώρο. Ξέρεις, όταν πρέπει να κάνεις μία σκηνή με αδρεναλίνη, εκτός από το υποκριτικό κομμάτι έχεις στο μυαλό ότι πρέπει το αποτέλεσμα της πράξης σου να φανεί σωστά. Τελικά γυρίστηκε δύο φορές και ευτυχώς πήγαν όλα καλά!».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved