Τάκης Ζαχαράτος: «Αγαπώ τους καθημερινούς ρόλους»
Media

Τάκης Ζαχαράτος: «Αγαπώ τους καθημερινούς ρόλους»

Προϋπόθεση για να μιμηθεί και να σατιρίσει ένα πρόσωπο είναι να το εκτιμά. Όταν του ζητούν να ξεχωρίσει έναν από τους ρόλους του, δυσκολεύεται πολύ;

«Είναι σαν να ρωτάς έναν πατέρα ποιο παιδί αγαπάει πιο πολύ. Ίσως όμως με κάποια πρόσωπα να έχω ένα δέσιμο παραπάνω. Με την Αλίκη είναι μια σχέση καρπική. Η Έλλη Στάη είναι ένας ρόλος λατρεμένος. Η Μελίνα. Τρελαίνομαι. ΗΛάιζα Μινέλι είναι ένας ακόμη ρόλος που αγαπάω πολύ. Επίσης, αγαπώ πολύ τους καθημερινούς ρόλους. Όταν κάνω μια γυναίκα στο σούπερ μάρκετ ή τον κρεοπώλη, το χαίρομαι πάρα πολύ», λέει μεταξύ άλλων στο Πρώτο Θέμα.

Ποια είναι τα πιο ακομπλεξάριστα πρόσωπα από όσα σατιρίζει; «Η Βίκυ Μοσχολιού μου έλεγε: "Εσύ με κάνεις καλύτέρα από μένα". Η Ελλη Στάη, επίσης. Της αρέσει να τη μιμούμαι. Η Φωτεινή Πιπιλή, τρελαίνεται όταν την κάνω. Η Δέσποινα Μοιραράκη. Η Μαρινέλλα. Η Ζωζώ. Η Ντενίση. Μπορεί καμιά φορά να την πειράζει αν λέω κάτι παραπάνω, αλλά της αρέσει όταν τη μιμούμαι. Στην Αλίκη άρεσε πάρα πολύ όταν την έκανα. Αλλά και η Μελίνα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved