Μαρία Νικόλτσιου: «∆εν νιώθω ότι αποτελώ κοµµάτι του lifestyle»
Media

Μαρία Νικόλτσιου: «∆εν νιώθω ότι αποτελώ κοµµάτι του lifestyle»

Μπορεί η Μαρία Νικόλτσιου να μπαίνει συχνά στα σπίτια των τηλεθεατών μιας και παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων στον Alpha, όμως η ίδια παραδέχεται πως δεν είναι και η καλύτερη «πελάτισσα» του τμήματος μακιγιάζ και του ενδυματολογικού του σταθμού...

Προλαβαίνεις να ασχολείσαι µε την εξωτερική σου εµφάνιση; Πόσο σηµαντική είναι για τη δουλειά σου;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είµαι η καλύτερη «πελάτισσα» του τµήµατος µακιγιάζ και του ενδυµατολογικού. Οι εξαίρετες συνεργάτιδες που έχουµε, πολλές φορές µε «κυνηγάνε» (σ.σ.: γελάει)! Πέρα από πλάκα, όµως, προσέχω αρκετά, καθώς µπαίνουµε στο σπίτι τόσων οικογενειών! Όταν πας µια επίσκεψη, δεν είσαι περιποιηµένος; Όχι µε την έννοια της υπερβολής, αλλά πρέπει να τιµήσεις αυτόν που σε βλέπει».

Νιώθεις µέρος του lifestyle συστήµατος;

«∆εν νιώθω ότι αποτελώ κοµµάτι του lifestyle, όχι γιατί το σνοµπάρω, κάθε άλλο, απλά λόγω χαρακτήρα και πιεσµένου ωραρίου δεν µπορώ να το παρακολουθήσω. Προφανώς και θα βγω και θα τιµήσω κάποιους ανθρώπους που µε προσκαλούν, κάποιες φορές θα βγάλω και φωτογραφίες, αλλά προσπαθώ να κρατώ όσο γίνεται την ιδιωτικότητά µου. Είµαι απλά δηµοσιογράφος που προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά µου, δεν νοµίζω ότι η ζωή µου αφορά και πολύ τον κόσµο».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved