Μάριον Μιχελιδάκη-Φάνης Παπαθανασίου: Το στοίχημα της ΕΡΤ
Media

Μάριον Μιχελιδάκη-Φάνης Παπαθανασίου: Το στοίχημα της ΕΡΤ

Η Μάριον Μιχελιδάκη και ο Φάνης Παπαθανασίου μιλούν για την νέα ΕΡΤ. Η εμφάνισή της στους δέκτες, πιστεύουν ότι κερδίζει το στοίχημα της ανεξάρτητης και πλουραλιστικής ενημέρωσης;

Μ. Μ.: «Αυτό είναι το ζητούμενο και το μεγάλο στοίχημα. Να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κόσμου. Το κοινό της ΕΡΤ ήταν ανέκαθεν πολύ απαιτητικό και υψηλού μορφωτικού επιπέδου και δεν χαρίζεται εύκολα. Η ΕΡΤ νομίζω ότι έχει την ευκαιρία να πετάξει από πάνω της τις παλιές αμαρτίες καν να ξεκινήσει ξανά σε μια-πιο υγιή βάση. Έκανε ήδη ένα δυναμικό come back» τόνισε στον Τηλεθεατή.
Φ.Π.: «Η νέα ΕΡΤ είναι μεγάλο στοίχημα για όλους που πρέπει σε λίγο χρόνο και εν μέσω αυτής της μεγάλης κρίσης να βρει το χώρο της στον τηλεοπτικό χάρτη της χώρας. Αν με ρωτάτε αν χρειάζεται να γίνουν βήματα βελτίωσης, ναι, σίγουρα χρειάζονται, αλλά σε γενικές γραμμές η νέα ΕΡΤ έχει καταφέρει να μπει δυναμικά στη μάχη της ενημέρωσης και αυτό φαίνεται από την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. Έχει καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα στην τηλεθέαση σε σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved