Άβα Γαλανοπούλου: «Το «Πενήντα-πενήντα» ήταν η πιο ευτυχής τηλεοπτική µου δουλειά»
Media

Άβα Γαλανοπούλου: «Το «Πενήντα-πενήντα» ήταν η πιο ευτυχής τηλεοπτική µου δουλειά»

Την Άβα Γαλανοπούλου τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από πολύ ωραίες τηλεοπτικές της δουλειές. Αλήθεια, της λείπει η τηλεόραση και με τι… όρους θα επέστρεφε σε αυτήν;

Η τηλεόραση σου λείπει;

«Για ποια τηλεόραση µου µιλάς; Εχουν παγώσει όλα από ό,τι ξέρω. Έζησα υπέροχες στιγµές σε αυτή, έκανα δουλειές που αγάπησα πολύ, της οφείλω πολλά γιατί µε σύστησε στο πλατύ κοινό µέσα από τους «∆υο ξένους», αλλά θα γύριζα µόνο µε ένα πολύ δυνατό σενάριο, φοβούµενη αν θα πάρω τα χρήµατά µου, βλέποντας πια το σκηνικό που υπάρχει. Είναι τραγικό να δουλεύεις σκληρά για µια σειρά και να µένεις απλήρωτος ή να τη βλέπεις να µένει ατελής λόγω οικονοµικών προβληµάτων».

Ποια σειρά αγάπησες πιο πολύ;

«Το «Πενήντα-πενήντα» ήταν η πιο αγαπηµένη µου σειρά και λόγω του σεναρίου και λόγω των άξιων συναδέλφων. Ήταν η πιο ευτυχής τηλεοπτική µου δουλειά. Αγάπησα τους «Ξένους», κουβαλάω ένα βαθύ τραύµα για το λατρεµένο µου «Τι ψυχή θα παραδώσεις, µωρή;» που σταµάτησε, ενώ µου άρεσαν και οι «Λατρεµένοι µου γείτονες». Σαν το «Πενήντα-πενήντα» όµως τίποτα! Και τα επεισόδια που θα κάναµε και δεν γυρίστηκαν ήταν τα πιο αστεία και δυνατά που διάβασα ποτέ µου... Κρίµα που δεν έγιναν...»

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved