Δημήτρης Αρβανίτης: «Τα κανάλια έχουν αναστείλει κάθε δραστηριότητα τους»
Media

Δημήτρης Αρβανίτης: «Τα κανάλια έχουν αναστείλει κάθε δραστηριότητα τους»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είχε στο μυαλό του κάποια… πλάνα αλλά με τις εξελίξεις όλα πάνε πίσω. Πού βρίσκεται η προετοιμασία του «The music mall»; 

«Τα κανάλια έχουν αναστείλει κάθε δραστηριότητα τους. Περιμένουν να δουν πώς θα πάνε τα πράγματα και αναλόγως να καταρτίσουν το πρόγραμμα τους. Η οικονομική δυσπραγία στον τηλεοπτικό χώρο είναι πέντε φορές χειρότερη. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν τεράστια χρέη, ενώ η διαφήμιση έχει πέσει. Η νέα τάξη πραγμάτων αναγκάζει και τα κανάλια να κάνουν επαναδιαπραγμάτευση του προγράμματος τους. Έχω συζητήσει για το " The music mall " με το Μega, ενώ μέσω της εταιρίας Άνωση την ίδια πρόταση έχουμε κάνει και στον ΑΝΤΙ. Για την ώρα τα κανάλια δεν παίρνουν αποφάσεις. Εδώ καλά καλά δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με τις συχνότητες. Να έτοιμα σουν πρόγραμμα σήμερα και αύριο να μην έχουν κανάλι;» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Ποιος ήταν ο αρχικός σας προγραμματισμός;

«Οι μακέτες των σκηνικών είναι έτοιμες, έχει βρεθεί και το στούντιο που θα φιλοξενήσει το εμπορικό κέντρο. Η δομή της σειράς είναι τέτοιο που περίπου το 80% θα γυρίζεται σε στούντιο, οπότε χρειαζόμασταν ένα πλατό με υψηλή οροφή. Εκεί θα στήναμε μονοκόμματο όλο το εμπορικό. Όταν πάρουμε το Ο.Κ., ξεκινάμε αμέσως. Το αρχικό πλάνο ήθελε τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Σεπτέμβριο και η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη -για τον Φεβρουάριο. Η σειρά θα μεταδιδόταν τέσσερις φορές την εβδομάδα για δύο χρόνια. Δεν θα είναι μιούζικαλ, αλλά ένα σίριαλ με πολλή μουσική, ειδικά γραμμένη για τη σειρά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved