Γραμμέλη: «Το απωθημένο και το να είναι ο άλλος αχόρταγος είναι δύο πολύ μεγάλα προβλήματα»
Media

Γραμμέλη: «Το απωθημένο και το να είναι ο άλλος αχόρταγος είναι δύο πολύ μεγάλα προβλήματα»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε κατά καιρούς πάρα πολλές προτάσεις για να κάνει τηλεόραση και σθεναρά η απάντησή της ήταν πάντα αρνητική. Τι την έκανε φέτος να αναθεωρήσει και να πει το «ναι» στην πρόταση του «Joy» στο Mega;

«Για να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, το πρώτο και κύριο που με έκανε να δω αυτή την πρόταση με ένα άλλο μάτι ήταν η ανθρώπινη ανάγκη. Ηταν η ανάγκη για μια δουλειά. Ηταν η ανάγκη για διαβίωση. Από την άλλη μεριά πάντα μια τηλεοπτική πρόταση εμπεριέχει μέσα της και ένα κομμάτι ματαιοδοξίας το οποίο δεν αρνούμαι. Επίσης είχα να κάνω με μια πρόταση στην οποία θα έπρεπε να κάνω αυτό που κάνω και στην εφημερίδα. Συνεντεύξεις. Συνεντεύξεις δεκάλεπτες και μάλιστα μαγνητοσκοπημένες και όχι live, γιατί το ζωντανό είναι μία τελείως διαφορετική ιστορία» τόνισε στο TV Έθνος.
-Στη συνέχεια τι σε έκανε να πεις «έως εδώ» και να αποχωρήσεις μεσούσης της σεζόν;
«Δεν έφυγα για τηλεοπτικούς λόγους, αλλά για καθαρά προσωπικούς. Αντιμετώπισα ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και έτσι μου ήταν αδύνατον να συνεχίσω.»
-Και πού κατέληξες; Η τηλεόραση σου πάει;
«Δεν ξέρω αν μου πάει ή δεν μου πάει η τηλεόραση, πάντως αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου τελικά ήταν η τηλεοπτική έκθεση και το γεγονός ότι μπορεί να βρισκόταν κάποιος που να με αναγνώριζε για παράδειγμα στο σούπερ μάρκετ. Τότε είπα «τι γίνεται εδώ;». Α, θέλω την ησυχία μου, να κυκλοφορώ με το κλάμερ και τη φόρμα (γέλια).»
-Πάντως, ο χώρος δεν σε... καλοδέχτηκε!
«Αναμενόμενο ήταν! Ήμουν ο... εχθρός ο οποίος μπήκε ξαφνικά στα δικά τους χωράφια.»
-Υπήρξαν άνθρωποι που να ένιωσες πως σε περίμεναν στη γωνία;
«Εννοείται και ξέρεις κάτι; Και εγώ στη θέση τους μπορεί το ίδιο να έκανα. Γνωρίζω πολύ καλά πως έχω σκληρό γραπτό, οπότε ήμουν σίγουρη ότι κάποιοι θα έλεγαν «τώρα θα σου δείξω εγώ». Ομως, με όλους αυτούς προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί ήταν το αναμενόμενο και το προβλεπόμενο. Το πρόβλημα δημιουργείται με το μη αναμενόμενο.»
-Αρα υπήρξαν και... μη προβλεπόμενα περιστατικά;
«Το απωθημένο και το να είναι ο άλλος αχόρταγος είναι δύο πολύ μεγάλα προβλήματα. Υπήρξαν όχι tv-stars, αλλά δικοί μας συνάδελφοι οι οποίοι προκειμένου να μιλήσουν μπροστά σε μια κάμερα ή για να δημιουργήσουν λίγο ντόρο κράτησαν μια απίστευτη στάση. Δεν πειράζει, όμως, κάπως έτσι ξεκαθάρισε η κατάσταση σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις που μπορεί να είχα σε αυτόν το χώρο με κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved