Περιστέρη για ρόλο στο «Ρουα ματ»: «Την Ρουμπίνη δεν τη λες και υπερβολικά αθώα ούτε τόσο αγνή»
Media

Περιστέρη για ρόλο στο «Ρουα ματ»: «Την Ρουμπίνη δεν τη λες και υπερβολικά αθώα ούτε τόσο αγνή»

Η Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε αν έχει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά «Ρουά ματ».

Είσαι κι εσύ τόσο αθώα όσο είναι η Ρουμπίνη που υποδύεσαι στο «Ρουά Ματ»;

«Ε καλά, τη Ρουμπίνη δεν τη λες και υπερβολικά αθώα ούτε τόσο αγνή όσο μπορεί να φαίνεται στην αρχή, τη στιγμή που μπήκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και διεκδίκησε με τον τρόπο της τον έρωτα. Από την άλλη, δεν πιστεύω στην αθωότητα, με την έννοια πως όλοι, αργά ή γρήγορα, κάποια στιγμή τη χάνουμε και αυτή. Μεγαλώνοντας αποβάλλουμε την παιδική αθωότητα που κάποτε μας χαρακτήριζε όλους. Ωστόσο, αυτό που με χαρακτηρίζει είναι το αίσθημα του δικαίου. Θέλω πάντα, σε ό,τι κι αν κάνω να είμαι σωστή και δίκαιη».

Απέβαλες πια την παιδικότητά σου;

«Όχι, αυτήν προσπαθώ να την κρατάω όσο γίνεται. Ιδιαίτερα δεν θα έλεγα ότι την έχω χάσει. Μπορεί να είμαι μέσα μου ακόμα παιδί, αλλά δεν ξεκινώ την ημέρα μου, ούτε βαδίζω τη ζωή μου, θεωρώντας ότι ο κόσμος γύρω μας είναι αγγελικά πλασμένος γιατί δεν είναι. Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις το αντιμετωπίζεις πιο συχνά αυτό γύρω σου, οπότε λογικό κι επόμενο είναι κι εμείς να προσαρμοζόμαστε με την εποχή και, κυρίως, με τις συνθήκες».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved