Ροδίτης-Χρονά: «Σχεδιάζουμε την εκπομπή σαν να είμαστε εμείς οι τηλεθεατές»
Media

Ροδίτης-Χρονά: «Σχεδιάζουμε την εκπομπή σαν να είμαστε εμείς οι τηλεθεατές»

Το «On ΕΡΤ» ξεφεύγει λίγο από τις υπόλοιπες πολιτικές εκπομπές. Τι άλλο χωράει στην εκπομπή; Τι λένε ο Ανδρέας Ροδίτης και της Ελένη Χρονά;

Ε.Χ. «Η εκπομπή αρχικά σχεδιάστηκε να είναι ένα μαγκαζίνο ποικίλης ύλης που θα περιείχε θέματα πολιτιστικά, ιατρικά, κοινωνικά. Όταν όμως ήρθαν οι καταιγιστικές αυτές εξελίξεις, πήραμε την εντολή να προσαρμοστούμε και να ακολουθήσουμε τις πολιτικές εκπομπές. Στόχος είναι να επανέλθουμε στον αρχικό σχεδιασμό. Σχεδιάζουμε την εκπομπή σαν να είμαστε εμείς οι τηλεθεατές» τόνισε στο TV Έθνος.

Α.Ρ. «Τα πάντα χωράνε. Έχουμε στο μυαλό μας κάποιες ρουμπρίκες, αλλά πρέπει να υπάρξει μια σταθερότητα πολιτική για να βρούμε ξανά τον χαρακτήρα μας.»

-Νούμερα παρακολουθείτε;

Α.Ρ. «Δόξα τω Θεώ! Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά. Υπάρχουν βέβαια και μέρες πεσμένες, και τέταρτα πεσμένα, αλλά αυτό που εισπράττουμε είναι πολύ θετικό και τα νούμερα δεν έχουν καμία σχέση με τα νούμερα της ΝΕΡΙΤ.»

-Το ότι κάνετε εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση σας περιορίζει; Σας κάνει περισσότερο συντηρητικούς ενδεχομένως;

«Α.Ρ. Δεν έχει κανένα νόημα να κάνεις τηλεόραση αν δεν το κάνεις γι' αυτόν που σε βλέπει. Αν είσαι σε ιδιωτικό κανάλι, μπορείς να πεις εγώ είμαι η κυρία τάδε και κάνω αυτό. Αλλωστε ο θεατής αν θέλει ακρότητες τις έχει. Υπάρχει κάποια που ανασηκώνει το σουτιέν στης στον αέρα, μετά λέει κάτι και μετά φτιάχνει κι ένα τζατζικάκι. Αυτό το έχεις, γιατί να το κάνουμε κι εμείς; Τσαμπουκάδες και τσιρίδες δεν χωράνε στο «On ΕΡΤ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved