Σπύρος Χαριτάτος: «Είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο, ώστε να αποφεύγω κατά το δυνατόν ματαιοδοξίες»
Media

Σπύρος Χαριτάτος: «Είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο, ώστε να αποφεύγω κατά το δυνατόν ματαιοδοξίες»

Ο Σπύρος Χαριτάτος ήταν και ένας από τους νικητές στα νούμερα τηλεθέασης της χρονιάς που έκλεισε. Σε μία ζώνη, μάλιστα, με ισχυρά ονόματα απέναντι του. Η λέξη «ανταγωνισμός» τον «φοβίζει»; 

«Ο ανταγωνισμός, κατά την άποψη μου, είναι εμπορική έννοια, συνεπώς δεν με αφορά και δεν με φοβίζει, είμαι αρκετά χρόνια στο χώρο, ώστε να αποφεύγω κατά το δυνατόν ματαιοδοξίες και ανάγκες που έχουν προσωρινή υφή και δεν προσφέρουν στην ουσία. Δημιουργείς μια εκπομπή που πιστεύεις σε αυτή, κοιτάς τις πραγματικές ανάγκες των τηλεθεατών και με αυτές ασχολείσαι αφήνοντας τις υπερβολές και τα τσιτάτα έξω από την αισθητική σου. Στην τηλεόραση της κρίσης με τηλεθεατές καχύποπτους ή κουρασμένους από τις φούσκες του παρελθόντος όλοι μας γνωριζόμαστε ή ξαναγνωριζόμαστε» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

-Θεωρείτε ότι το κομμάτι της ενημέρωσης θα είναι ο μεγάλος νικητής από εδώ και πέρα στο τηλεοπτικό τοπίο;

«Εξαρτάται από το βάρος που θα δοθεί στην ενημέρωση στα προγράμματα όλων των καναλιών. Εκτίμηση μου είναι πως όποιος ποντάρει και επιμείνει στην ειδησεογραφία με καλές επιλογές προσώπων και ρεπορτάζ κοντά στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών δεν θα βγει χαμένος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved