Ελισάβετ Κυρίτση: «Από τους ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση θα αφαιρούσα τη ματαιοδοξία»
Media

Ελισάβετ Κυρίτση: «Από τους ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση θα αφαιρούσα τη ματαιοδοξία»

Η Ελισάβετ Κυρίτση, ως άνθρωπος που έχει δουλέψει αρκετά χρόνια στη μικρή οθόνη, είναι η πλέον κατάλληλη που θα μπορούσε να μιλήσει για τα κακώς κείμενα των ανθρώπων που συνάντησε στην καριέρα της. Αν λοιπόν νεράιδα με ένα μαγικό ραβδί, τι θα άλλαζε;

«Θα αφαιρούσα τη µαταιοδοξία» δηλώνει η ίδια στη Real και συνεχίζει: «Θα προσπαθούσα να τους δείξω πως όλο αυτό είναι προσωρινό. ∆εν έχουµε υπογράψει κάποιο «εσαεί» συµβόλαιο. Θα ήθελα να το χαίρονται περισσότερο, να βλέπουν τους ανθρώπους και όχι τα νούµερα πίσω από τους ανθρώπους. Θεωρώ πως το µυστικό είναι να περνάµε πρώτα εµείς καλά και µετά ο κόσµος που µας βλέπει. Και να πετάξουµε αυτή την αίσθηση του «κίτρινου», που ευτυχώς δεν υπάρχει τόσο πολύ».

Τι εννοείς µε το «κίτρινο»;

«Το υπηρέτησα και είναι κοµµάτι της δουλειάς. Ωστόσο πιστεύω πως η εποχή δεν το ευνοεί, δεν πολυενδιαφέρει τον κόσµο. Θυµάµαι περιόδους που το κουτσοµπολιό ήταν στην πρώτη γραµµή. Το σήκωνε όµως και η εποχή. ∆εν το κατηγορώ, γιατί το υπηρέτησα. Παρόλο που έχω κάνει τέτοιου είδους τηλεόραση, σήµερα δεν θα µπορούσα να το ξανακάνω. ∆εν µπορώ ούτε να την παρακολουθήσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved