Μπρούσκο: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον 3ο κύκλο – Όλα όσα θα δούμε
Media

Μπρούσκο: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον 3ο κύκλο – Όλα όσα θα δούμε

Για τρίτη σεζόν θα συνεχιστεί η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο». Το σίριαλ τελείωσε με την Μελίνα, τον Αχιλλέα και τον Σήφη να έχουν πέσει θύματα σε μία παγίδα θανάτου, σχεδιασμένη από τον Νικηφόρο (Μάνος Γαβράς). Τι γίνεται λοιπόν από εδώ και στο εξής και τι πρέπει να περιμένουμε από τους ήρωές του;

Ο Νικηφόρος είναι ένας μυστηριώδης άντρας, που στόχος του είναι να πάρει εκδίκηση από το ζευγάρι και να φορτώσει την ευθύνη στον πρώην σύζυγο της Μελίνας, Σήφη. Το σχέδιο του είναι πολύ οργανωμένο, καθώς ο ίδιος έχει φροντίσει να εξασφαλίσει ένα ακλόνητο άλλοθι. Ο Σήφης, η Μελίνα και ο Αχιλλέας θα καταφέρουν να γλιτώσουν από την παγίδα αλλά χωρίς μπορέσουν να μάθουν ποιος είναι αυτός που θέλει να τους κάνει κακό.
Ο Νεκτάριος, από τη μεριά του, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του και κυρίως, την εξωσυζυγική του σχέση με την Αντιγόνη. Η Δήμητρα που έχει μάθει όλη την αλήθεια πλέον για τον Νεκτάριο και την Αντιγόνη αποφασίζει πως να πάρει τα παιδιά και να φύγει. Ο Πάτροκλος, της προτείνει να φύγουν μαζί όμως δεν το κάνει γιατί η Άννα περιμένει το παιδί τους. Δυστυχώς όμως, η απόφαση αυτή, το να μείνει στην Κρήτη, θα αποβεί εις βάρος του, μια που η Αστυνομία τον έχει στο στόχαστρο για την απαγωγή της Μελίνας και θα τον στείλει πίσω από τα κάγκελα.
Μετά από όλη αυτή την τρικυμία, Ο Αχιλλέας και η Μελίνα επιστρέφουν στην ήρεμη οικογενειακή ζωή και βαφτίζουν την κόρη τους Αγάπη– Αριάδνη, ενώ ο Ματθαίος με την Αναστασία σχεδιάζουν το γάμο τους αμέσως μόλις τα πράγματα ηρεμήσουν. ΟΣήφης από την μεριά του προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα γεγονότα της ζωής του, καθώς μετά τον θάνατο της Αγγελικής πρέπει να αναπληρώσει το κενό για την κόρη του.
Ο Σήφης περνάει δύσκολα αλλά δεν είναι μόνος του. Στο πλευρό του είναι η Όλγα.
ο Παύλος καλείται να κάνει μία νέα δύσκολη επιλογή στη ζωή του μετά την εμφάνιση της Χρυσάνθης (Κοραλία Καράντη). Στα Χανιά εμφανίστηκε μια μυστηριώδη γυναίκα η Ξένια (Ειρήνη Μπαλτά). Κανείς δεν ξέρει τίποτα για εκείνη και δεν μοιάζει να θέλει να ανοίξει τα χαρτιά της σε κανέναν, ταράζει τα νερά για πολλούς και σύμφωνα με το «7 Μέρες tv», θα κάνει τους τηλεθεατές να περιμένουν με ανυπομονησία τα επόμενα επεισόδια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved