Το «Βινύλιο» κατακτά τη μικρή οθόνη
Media

Το «Βινύλιο» κατακτά τη μικρή οθόνη

Ιστορίες ροκ... ψυχεδέλειας από τα τέλη της δεκαετίας του '70 διηγείται ο Μάρτιν Σκορσέζε σε συνεργασία με τον Μικ Τζάγκερ...

Η επιστροφή του βινυλίου αγγίζει και τη μικρή οθόνη που ταξιδεύει τη νέα σεζόν πίσω στη δεκαετία του '70 με το «Vinyl», την πιο πολυαναμενόμενη σειρά του HBO για το 2016. Δυο τεράστια ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος, οι Μιγκ Τζάγκερ και Μάρτιν Σκορσέζε που συνεργάστηκαν κάποτε για το «Shine a light», το ντοκιμαντέρ του Σκορσέζε για τη συναυλία των Stones στο Beacon Theatre της Νέας Υόρκης, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το νέο κόνσεπτ.
Κιθάρες, ναρκωτικά και γυναίκες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, όπως αποκαλύπτει το teaser της σειράς που βγήκε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα και μας προετοιμάζει για το μεγάλο ψυχεδελικό ταξίδι του Ρίτσι στην «ιστορία της μουσικής», όπως ήταν και ο αρχικός τίτλος του κόνσεπτ. Μέσα από έναν φανταστικό χαρακτήρα που θα ενσαρκώσει ο Μπόμπι Καναβάλε, ο βραβευμένος με ΕΜΜΥ για τον ρόλο του στο «Broadwalk Empire», το «Vinyl» βουτάει στην άβυσσο της ηλεκτρισμένης ροκ μουσικής σκηνής της Νέας Υόρκης της δεκαετίας του '70.
Ο Ρίτσι Φινέστρα είναι ένας χαρισματικός μουσικός παραγωγός που βρίσκεται στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Στα τέλη της δεκαετίας του '70, με τους ήχους της πανκ και της ντίσκο να συνυπάρχουν, ο Ρίτσι προσπαθεί ν' ανακαλύψει τον ήχο του μέλλοντος που στην περίπτωσή μας είναι το χιπ χοπ, και να τον εξασφαλίσει για την εταιρεία του. Παράλληλα ο Ρίτσι Φινέστρα ενσαρκώνει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ροκ σταρ της εποχής του, ζει μια ξέφρενη ροκ εν ρολ ζωή που χαρακτηρίζεται από τις επαφές του με τον υπόκοσμο, το αγοραίο σεξ και τα άφθονα ναρκωτικά.
Ενας από τους πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι και ο γιος του Τζάγκερ, Τζέιμς, που θα υποδυθεί τον τραγουδιστή μιας πανκ ροκ μπάντας που θα λέγεται «Nasty Bits». Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος του HBO, Μάικλ Λομπάρντο, έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν θα είναι μια σειρά για τους Ρόλινγκ Στόουνς: «Η μουσική τους θα είναι στη σειρά αλλά όχι με μεγαλύτερη συχνότητα από άλλες μπάντες. Ο γιος του Τζάγκερ είναι στο καστ και υποδύεται έναν τραγουδιστή μεν, αλλά η μπάντα στην οποία τραγουδάει δεν έχει καμία σχέση με τους Στόουνς».
Πηγή: Τv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved