Μαρία Κορινθίου: «Εγώ πάντα σε κάθε ρόλο προσπαθώ να βγάλω και στοιχεία του δικού μου χαρακτήρα»
Media

Μαρία Κορινθίου: «Εγώ πάντα σε κάθε ρόλο προσπαθώ να βγάλω και στοιχεία του δικού μου χαρακτήρα»

Στο «Ρουά Ματ» η Μαρία Κορινθίου πρωταγωνιστεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Γιατί αυτού του είδους οι ιστορίες συγκινούν τελικά τόσο πολύ τους τηλεθεατές;

«Ισως ταυτίζονται, ίσως έχουν βιώσει μια αντίστοιχη κατάσταση. Συνήθως στα τρίγωνα υπάρχει πάθος και ένταση και σε κάποιους αυτά τα στοιχεία ενδεχομένως να λείπουν απ' τη ζωή τους και να θέλουν να τα παρακολουθήσουν στην τηλεόραση. Στις γυναίκες αρέσει επίσης να βλέπουν ιστορίες αγάπης. Αυτό δεν έχει ξεθωριάσει. Ας θυμηθούμε σειρές του Μανουσάκη που κατέρριψαν κάθε ρεκόρ τηλεθέασης», λέει στο Tv Έθνος.


Εντοπίζει ομοιότητες με τον ρόλο που υποδύεσαι;
«Νομίζω ναι. Ολοι έχουμε απ' όλα, κάποιοι περισσότερο και κάποιοι λιγότερο. Εκεί έρχεται η δουλειά του ηθοποιού, φέρνει μια ισορροπία. Με ποια έννοια; Κάποια στοιχεία που διαθέτεις ήδη ως χαρακτήρας τα βγάζεις περισσότερο προς τα έξω για τις ανάγκες του ρόλου. Εγώ πάντα σε κάθε ρόλο προσπαθώ να βγάλω και στοιχεία του δικού μου χαρακτήρα. Κοινό σημείο λοιπόν; Κάνουμε και οι δύο τα πάντα για το παιδί μας. Εχουμε και το ίδιο όνομα. Στους περισσότερους ρόλους με λένε ή «Μαρία» ή «Ελένη, καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved