Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν σκοτωθήκαμε με τον Γρηγόρη»
Media

Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν σκοτωθήκαμε με τον Γρηγόρη»

Ποια τελικά είναι η πραγματική σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά τα όσα γράφονται και λέγονται για την συνεργασία τους; Ο πρώτος πάντως ξεκαθαρίζει...

Το τελευταίο διάστηµα ακουγόταν έντονα ότι τα «Καρντάσιανς» έχουν γίνει από... τρία χωριά χωριάτες και ότι όχι απλώς έχουν συγκρουστεί, αλλά δεν ανταλλάσσουν ούτε «καληµέρα», ειδικά ο Δημήτρης Σταρόβας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο πρώτος όμως ξεκαθαρίζει: «Όχι, φυσικά δεν σκοτωθήκαµε... Με τον Γρηγόρη µιλήσαµε πριν από λίγες ηµέρες και είπαµε ότι θα βρεθούµε. Μιλάµε συνέχεια. Ήταν στη Νάξο και µάλλον θα συναντηθούµε στη Χαλκιδική, στο πατρικό του. Τι βλακείες είναι αυτές που γράφουν;». Η αλήθεια είναι ότι παρόµοιες ανακρίβειες γράφονταν και για τη Μαρία Μπεκατώρου πριν καλά-καλά αρχίσει η εκποµπή. «Πριν ξεκινήσουµε έγραφαν ότι δεν µπορεί η Μαρία να αντέξει αυτούς τους δύο. Ξεκίνησαν δήθεν τα προβλήµατα, αλλά εµείς δεν είχαµε ακόµη ξεκινήσει τα γυρίσµατα! Άσε που δεν µπορείς να µαλώσεις µε τη Μαρία! Μπορείς; Και να θέλεις, δεν µπορείς», λέει στη real ο ∆ημήτρης Σταρόβας, που όµως δεν είναι σε θέση να προδιαγράψει το τηλεοπτικό µέλλον των «Καρντάσιανς»: «Όταν τελειώσαµε, είχαµε µείνει στο ότι συνεχίζουµε. Τώρα, ξέρω ’γώ; Τίποτα δεν είναι απόλυτο πια. Είµαι σε κατάσταση αναµονής. Ακόµη δεν ξέρει κανείς. ∆εν ξέρουν τα ίδια τα κανάλια. Αν γίνουν εκλογές τον Σεπτέµβριο, η σεζόν θα ξεκινήσει πριν από τις γιορτές ή λίγο µετά. Αλλά έχουµε να δούµε “Κωνσταντίνου και Ελένης” και “Ντόλτσε βίτα” για να τα εµπεδώσουµε...».

Άραγε ισχύει η φήµη ότι ο καλλιτέχνης έχει κάνει ήδη µια επαφή µε τον Alpha; «Είµαι σε κατάσταση αναµονής, όπως όλοι», απαντά ο ίδιος και συνεχίζει: «Όσον αφορά αυτά που γράφουν, ο καθένας εδώ και χρόνια γράφει ό,τι θέλει! Τις προάλλες µε πήραν τηλέφωνο γιατί κάπου έγραφε “έκτακτο: δυστυχώς, έφυγε ο ∆ηµήτρης Σταρόβας” και πολύ µετά µέσα στο κείµενο έλεγε “από τον ΑΝΤ1”. Νόµισαν πως πέθανα... Να φανταστείτε ότι µε πήρε τηλέφωνο η πρώην γυναίκα µου!». Ο γνωστός παρουσιαστής, μουσικός, καλός μάγειρας και τραγουδιστής, βρισκόταν στη Λυδία της Καβάλας, όπου είχε ταξιδέψει για µία και µοναδική συναυλία. «Η φετινή χρονιά δεν έχει καµία σχέση µε τις άλλες. Θα δούµε τώρα... Θα κατέβω στην Αθήνα και θα δούµε. Κανείς δεν ξέρει. Εχει αποκτήσει η ζωή µας σασπένς», σχολιάζει. «Πρέπει να βρω και σπίτι στην Αθήνα, είµαι πάνω (σ.σ.: Θεσσαλονίκη)-κάτω (σ.σ.: Αθήνα)... Αφησα το σπίτι της Θεσσαλονίκης και µε έχουν φάει τα ξενοδοχεία. Οταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία µε την κρίση άντεξα κάνα χρόνο, αλλά επειδή είχα σπίτι στην Αθήνα, σπίτι στη Θεσσαλονίκη, άλλο της πρώην γυναίκας µου, άλλο της µητέρας µου, άλλο στο χωριό, συντηρούσα πέντε σπίτια και άρχισα και τα έκοβα. Και δεν είχα σπίτι στην Αθήνα. Μετά προέκυψαν τα “Καρντάσιανς”. Την πρώτη χρονιά ήταν µόνο µια ηµέρα γυρίσµατα. Πέρυσι ταλαιπωρήθηκα γιατί µε φιλοξενούσαν από εδώ κι από εκεί, τώρα πρέπει να βρω. Αλλά ξέρω ’γώ; Θα γίνει, δεν θα γίνει; Θέλω να µιλήσω και µε τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη να δούµε τι θα κάνουµε...».
Σίγουρα η µεγάλη αγάπη του ∆ηµήτρη είναι η κόρη του, η οποία µένει µαζί µε τη µητέρα της στη Θεσσαλονίκη. «Τώρα θα πάω να την πάρω από τη Θεσσαλονίκη, να πάω και µαζί της κάπου διακοπές. Είναι 11 χρόνων», εξηγεί ο ίδιος. Στο εύλογο ερώτηµα που προκύπτει για την προσωπική του ζωή, ο γνωστός καλλιτέχνης επιστρατεύει για ακόµη µία φορά το χιούµορ του: «Σκέφτοµαι να παντρευτώ µε άντρα τώρα, για να έχω το κεφάλι µου ήσυχο. ∆εν είναι καιρός για έρωτες». Όταν όµως το ξανασκέφτεται... «Μάλλον είναι καλύτερα να ερωτευτώ τώρα, όσο είναι free, µη γίνει κανένα capital control κι εδώ! Θα ερωτευτώ πριν γίνει κι αυτό. Γιατί µετά θα µας πουν: “Μπα; Ερωτευτήκαµε; 23%!”».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved