Παναγιώτης Στάθης: «Η πραγµατικότητα τροµοκρατεί και όχι τα µέσα ενηµέρωσης»
Media

Παναγιώτης Στάθης: «Η πραγµατικότητα τροµοκρατεί και όχι τα µέσα ενηµέρωσης»

Για τον πολύ δύσκολο χειμώνα που πέρασε αλλά και για τις υπερβολές που ακούστηκαν στα ΜΜΕ μιλάει ο Παναγιώτης Στάθης ο οποίος υπηρετεί εδώ και χρόνια την ενημέρωση μέσα από την συχνότητα του Star.

Πόσο δύσκολος ήταν για εσάς ο χειµώνας;

«Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγµατα. Πολύ πιεστικά, πολύ κουραστικά, πολύ αγχωτικά για όλους. ∆εν ήταν κάτι που αφορούσε µόνο τη δουλειά, αλλά ολόκληρη τη χώρα. ∆εν νοµίζω ότι πιεστήκαµε περισσότερο από ό,τι ο υπόλοιπος κόσµος - όλοι δυσκολευτήκαµε πολύ και δεν ήταν εύκολο να χαλαρώσουµε».

Τα media, ωστόσο, κατηγορήθηκαν για «τροµοκρατία» και κατευθυνόµενη ενηµέρωση.

«Η πραγµατικότητα τροµοκρατεί και όχι τα µέσα ενηµέρωσης. Τα τελευταία χρόνια δοκιµάστηκε η αξιοπιστία του πολιτικού και του δηµοσιογραφικού συστήµατος. Θα έλεγα ότι πολλοί έχασαν το στοίχηµα και πολιτικά και δηµοσιογραφικά. Υπήρξαν υπερβολές, αλλά δεν θα µιλήσω εγώ εκ µέρους όλου του δηµοσιογραφικού κόσµου. Αυτό που µπορώ να καταθέσω εγώ για τα ΜΜΕ όπου εργάζοµαι είναι ότι δεν είµαστε όλοι ίδιοι. ∆εν µπορούµε να σηκώσουµε τα αµαρτήµατα λίγων . Υπήρξαν λάθη, υπήρξαν υπερβολές, υπήρξε ανισοµέρεια στον τρόπο κάλυψης κάποιων γεγονότων. Πολύ φοβάµαι, βέβαια, για να είµαι δίκαιος, ότι πολλά από αυτά που ειπώθηκαν από τα ΜΜΕ επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα διά στόµατος θεσµικών παραγόντων».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved