Σοκάρει το μανιφέστο του δολοφόνου των δημοσιογράφων
Media

Σοκάρει το μανιφέστο του δολοφόνου των δημοσιογράφων

Εφιαλτικές στιγμές και μάλιστα σε… ζωντανή μετάδοση έζησαν όλοι όσοι παρακολούθησαν την δολοφονία της δημοσιογράφου, Άλισον Πάρκερ και του Κάμεραμαν, Άνταμ Γουάρντ. 

Ο δράστης αμετανόητος για την πράξη του, έστειλε ακατάληπτο μανιφέστο σε τηλεοπτικό δίκτυο επικαλούμενος ότι τα ρατσιστικά σχόλια εναντίον του ήταν αυτά που… όπλισαν το χέρι του. Ο Βέστερ Φλάναγκαν, δημοσιογράφος και ο ίδιος, πυροβόλησε τους συναδέλφους του και βιντεοσκοπούσε την πράξη του με το κινητό του.

Ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του από αστυνομικούς στον αυτοκινητόδρομο 66 της πολιτείας και πέθανε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος, ανέφερε η εφημερίδα Washington Post.

Ο Φλάναγκαν είχε συντάξει ένα ασυνάρτητο μανιφέστο που το έστειλε με φαξ στο τηλεοπτικό κανάλι ABC News.

«Ως ανθρώπινη πυριτιδαποθήκη», χαρακτηρίζει το BBC τον αδίστακτο δράστη ενώ έδωσε στη δημοσιότητα μερικά αποσπάσματα από το κείμενο αυτό.

Σε αυτό δηλώνει ότι βασανιζόταν από «διακρίσεις, σεξουαλική παρενόχληση και καψόνια στη δουλειά». Δεχόταν επιθέσεις από μαύρους άνδρες και από λευκές γυναίκες και ήταν θύμα επιθέσεων επειδή «είναι ένας μαύρος, ομοφυλόφιλος άνδρας». «Αυτό που με οδήγησε να χάσω τον έλεγχο ήταν οι δολοφονίες στην εκκλησία» γράφει, αναφερόμενος στη σφαγή της 17ης Ιουνίου, όταν ένας νεαρός υπέρμαχος της ανωτερότητας των λευκών άνοιξε πυρ και σκότωσε εννέα πιστούς σε εκκλησία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved