Βαρβάρα Λάρμου: «Έχω βιώσει καρμικές σχέσεις όπως της Αναστασίας με τον Ματθαίο»
Media

Βαρβάρα Λάρμου: «Έχω βιώσει καρμικές σχέσεις όπως της Αναστασίας με τον Ματθαίο»

Η Βαρβάρα Λάρμου, η Αναστασία της σειράς «Μπρούσκο» αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Έχεις ζήσει κι εσύ καρμικό έρωτα, όπως η Αναστασία με τον Ματθαίο;

«Πιστεύω δυο άνθρωποι βιώνουν δυσκολίες εξαιτίας των “ανοιχτών λογαριασμών” τους, του καθενός προσωπικά από το παρελθόν, όπως επίσης και της δυναμικής που δημιουργείται με τον συνδυασμό τους. Και εννοείται βέβαια και οι συνθήκες παίζουν σημαντικό ρόλο, όπως και στην περίπτωση του Ματθαίου και της Αναστασίας. Οι “καρμικές” σχέσεις επιμένουν να υφίστανται παρόλη τη δυσκολία τους. Έχω βιώσει δύσκολες σχέσεις που, ναι, αν θέλουμε μπορούμε να τις ορίσουμε ως “καρμικές”».

Το παλεύεις στα δύσκολα ή εγκαταλείπεις;

«Δίνω ευκαιρίες και το παλεύω στα δύσκολα όταν έχω έντονα συναισθήματα. Θέλω όμως να ζω δημιουργικά και ελεύθερα και αυτό δύσκολα το περιορίζω ή το συμβιβάζω. Με αποτέλεσμα πολλές φορές να υπάρχει το κόστος. Αυτό της εγκατάλειψης».

Ο γάμος και τα παιδιά είναι ένα από τα όνειρά σου;

«Ο γάμος όχι, δεν θα έλεγα ότι τον εκτιμώ ιδιαίτερα ως θεσμό. Παρόλο που μπορεί να είναι μια όμορφη και ρομαντική διαδικασία, όταν προκύπτει αβίαστα. Το σίγουρο είναι, όμως, ότι θα ήθελα να αποκτήσω παιδιά κάποια στιγμή γιατί τα λατρεύω».

Νιώθεις άβολα, πάντως, όταν σε ρωτούν για τα προσωπικά σου… Αυτό παρατηρώ όση ώρα μιλάμε…

«Δεν βρίσκω νόημα στο να μιλώ πολύ γι’ αυτά για να σου πω την αλήθεια. Κάποια πράγματα τα μοιράζεσαι ως ένα βαθμό και είναι κατανοητό, απλά μου φαίνεται πιο λογικό να μιλά η δουλειά μας περισσότερο και το πώς λειτουργούμε γενικότερα ως άνθρωποι και ως καλλιτέχνες».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved