Νίκος Μάνεσης: «Κάνουμε πια πολύ συχνά εκλογές και δεν ξέρω αν είναι καλό»
Media

Νίκος Μάνεσης: «Κάνουμε πια πολύ συχνά εκλογές και δεν ξέρω αν είναι καλό»

Η εκλογική περίοδος για τους δημοσιογράφους είναι μια περίοδος με πολλές υποχρεώσεις και αυξημένο φόρτο εργασίας. Και ο Νίκος Μάνεσης στα τόσα χρόνια της καριέρας του το έχει ζήσει πολλές φορές αυτό.

- Πάλι εκλογές Οι πολίτες έχουν κουραστεί, οι δημοσιογράφοι;

«Πολύ τρέξιμο! Κάνουμε πια πολύ συχνά εκλογές και δεν ξέρω αν είναι καλό, όχι μόνο για τα νεύρα και την αντοχή του ελληνικού λαού, αλλά και για την οικονομία της Ελλάδας. Δεν είμαι 100% βέβαιος αν θα έπρεπε να προχωρούμε στην εκλογική διαδικασία με αυτή τη συχνότητα. Το ερώτημα είναι απλό και ρητορικό: Υπήρχε η αναγκαιότητα να γίνουν αυτές οι εκλογές; Εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια; Και γιατί να γίνει αυτό. για να λύσουμε ένα εσωκομματικό πρόβλημα; Από εκεί και πέρα, νομίζω θα απαντήσουν οι ψηφοφόροι».

-Όλος αυτός ο πανικός των εκλογών δεν ανεβάζει όμως και την αδρεναλίνη;

«Τώρα πια εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε προπονημένοι... Την τελευταία τριετία έχουμε κάνει πολλές εκλογικές αναμετρήσεις και υπάρχει πια μια φυσική κόπωση και μια απογοήτευση, γιατί, δυστυχώς, όλες αυτές οι προσφυγές στις κάλπες δεν έχουν οδηγήσει στη βελτίωση των συνθηκών. Άρα, πολλοί από εμάς είμαστε στο όριο να πούμε ενδεχομένως ότι είναι μάταιες αυτές οι κινήσεις. Τι να κάνουμε; Οψόμεθα, η δημοκρατία έχει προνοήσει για όλα».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved