Κώστας Αγέρης: «Άλλαξαν πολλά πράγματα μετά τη νίκη μου στο “The voice”»
Media

Κώστας Αγέρης: «Άλλαξαν πολλά πράγματα μετά τη νίκη μου στο “The voice”»

Ο Κώστας Αγέρης μίλησε για τη ζωή του μετά τη νίκη του στο «The voice».

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας μετά τη νίκη σας στο «The Voice»;

«Η αλήθεια είναι πως έχουν αλλάξει αρκετά χα πράγματα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικά τομέα. Χαίρομαι πολύ γι' αυτά, καθώς αυτός ήταν ο λόγος και ο στόχος της συμμετοχής μου στο The Voice . Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω, αλλά σίγουρα ήθελα να αναδείξω την δουλειά μου μέσα από το show. Μου αρέσει επίσης το ότι δέχομαι αγάπη και θετικά σχόλια από τον κόσμο τόσο στις ζωντανές μου εμφανίσεις αλλά ακόμα και έξω στο δρόμο».

Αυτό το διάστημα εμφανίζεστε στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη.

«Η εμπειρία είναι μοναδική και παρόλο που έχω δουλέψει πολύ δεν έχω ζήσει ξανά κάτι αντίστοιχο. Ο Αντώνης Ρέμος παραμένει ο κόουτς μου και μετά το The Voice . Αντλώ καθημερινά πληροφορίες και εμπειρία βλέποντάς τον στη σκηνή. Το κλίμα που επικρατεί είναι ιδανικό, έτσι ώστε να παρουσιάζεται το καλύτερο αποτέλεσμα στον κόσμο».

Έχετε ήδη στο ενεργητικό σας πολύ σημαντικές συνεργασίες.

«Είχα την τύχη να συνεργαστώ με καλλιτέχνες όπως οι Αντώνης και Γιάννης Βαρδής, Γιώρ γος Μαργαρίτης, Νίκος Οικονομόπουλος, Πίτσα Παπαδόπουλου, Ελένη Βιτάλη, Σταμάτης Κραουνάκης και φυσικά με το συγκρότημα “Τα Παιδιά από την Πάτρα” που ήταν η πρώτη μου συνεργασία μετά το σχολείο».

Θα παραμείνετε πιστός στο παραδοσιακό τραγούδι;

«Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι κυρίως με το λαϊκό τραγούδι, η παραδοσιακή μουσική όμως είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου που δεν θα αφήσω ποτέ».

Ποια είναι τα επόμενα σας σχέδια;

«Μια ολοκληρωμένη λαϊκή δισκογραφική δουλειά με επιρροές από την πλούσια παράδοση της χώρας μας», δήλωσε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved