Ο Ευτύχης Μπλέτσας στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής
Media

Ο Ευτύχης Μπλέτσας στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής

Ο Ευτύχης Μπλέτσας εξερευνεί την περιοχή προ Άθω στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής στα πλαίσια της εκπομπής του, «Happy Traveler». 

Σε αυτό το ταξίδι όμως δεν είναι μόνος του, έχει και παρέα και μάλιστα πολύ αγαπημένη. Ο σκύλος του ο Ηρακλής τον συντροφεύει σε κάθε του βήμα και απολαμβάνει μαζί του τις πανέμορφες αυτές περιοχές.

Το ταξίδι ξεκινάει από ένα καταπληκτικό αγρόκτημα με ζώα δίπλα σε ένα ρέμα και πλατάνια. Στη συνέχεια ο Ευτύχης πάει στην Βαρβάρα, ένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά της Χαλκιδικής. Στην Βαρβάρα συναντάει τις γυναίκες του αγροτουριστικού συνεταιρισμού και περιπλανιέται σε κάθε άκρη του χωριού. Από εκεί φεύγει και πηγαίνει στους απίθανους καταρράκτες τις Βαρβάρας, ένα φανταστικό μέρος μέσα στο δάσος, όπου κάνει και μπάνιο! Το ταξίδι συνεχίζεται στην Ολυμπιάδα και εκεί το μενού έχει μύδια σε κάθε πιθανή μαγειρική εκδοχή και επίσκεψη στα Αρχαία Στάγειρα, την γενέτειρα του Αριστοτέλη.

Το επεισόδιο περιλαμβάνει και βόλτα με ψαροκάικο και επίσκεψη σε παραλίες της περιοχής, σε μυδιοτροφείο αλλά και στο νησάκι Καυκανάς ή Κάπρος απέναντι από την Ολυμπιάδα. Στο τέλος καταλήγουν στα Νέα Ρόδα για βόλτα και φαγητό. Εκεί πετυχαίνουν και τη γιορτή της Σαρδέλας. Το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής έχει και συνέχεια …

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved