Μένια Μαθιουδάκη: Τι αποκάλυψε για τα νέα επεισόδια του «Ρουα ματ»;
Media

Μένια Μαθιουδάκη: Τι αποκάλυψε για τα νέα επεισόδια του «Ρουα ματ»;

Η Μένια Μαθιουδάκη σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Ρουα Ματ» και για τις εξελίξεις των νέων επεισοδίων.

Η Παυλίνα ήταν στον έβδομο ουρανό και ξαφνικά... βρίσκεται στην κόλαση.

«Ήταν όντως πολύ καλά με τον Μιχαήλ. Είχε, βέβαια, νεύρα με την εγκυμοσύνη, αλλά ήταν πολύ χαρούμενη με το γεγονός ότι περιμένει παιδί. Μέχρι το τελευταίο επεισόδιο που εκείνος της λέει πως φεύγει στην Αθήνα και δεν ξέρει αν θα ξαναγυρίσει κοντά της».

Ήταν αποφασισμένη να κρατήσει το παιδί και χωρίς τον Μιχαήλ; «Νομίζω πως θα το έκανε, αν και αρχικά θα φοβόταν. Μάλιστα, έχει πει ότι χωρίς τον Μιχαήλ δεν θέλω να μεγαλώσω μόνη μου παιδιά . Από την άλλη, όμως, είναι τέτοιος άνθρωπος που θα το ρίσκαρε και θα προσπαθούσε να αντεπεξέλθει στην κατάσταση. Είναι αρκετά δυναμική».

Τι άλλο είναι η Παυλίνα;

«Πολύ αυθόρμητη. Πιστεύω ότι της αρέσει το χιούμορ και να κάνει τους άλλους να περνάνε καλά μαζί της. Είναι προστατευτικός άνθρωπος, δεν φοβάται να ρισκάρει και γενικώς είναι δυναμικός χαρακτήρας, κάτι που μου αρέσει».

Σε ποια σημεία της μοιάζεις;

«Είμαι κι εγώ ανεξάρτητη. Δουλεύω από τη στιγμή που τελείωσα το σχολείο, έφευγα ταξίδια μόνη μου και δεν φοβάμαι τις αλλαγές, όπως το να ζήσω στην Κύπρο. Το έκανα γιατί μου αρέσει να ρισκάρω και να αφήνω τη ζωή να με πάει όπου με πάει. Θέλω να κάνω όσα περισσότερα μπορώ».

Πηγή: 7 Μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved