Ελίζα Λυμπούση: «Δουλειά μου είναι να μεταφέρω τις ειδήσεις, όχι να γίνομαι η ίδια θέμα»
Media

Ελίζα Λυμπούση: «Δουλειά μου είναι να μεταφέρω τις ειδήσεις, όχι να γίνομαι η ίδια θέμα»

Η δημοσιογράφος Ελίζα Λυμπούση κάνει τη διαφορά παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων στον Alpha.

Παρά την κρίση, βλέπουμε ότι και σε άλλα κανάλια δίνεται η ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να αναδειχθούν ειδικά στον τομέα της ενημέρωσης. Πιστεύει ότι ήρθε η ώρα κάποιοι βετεράνοι της ενημέρωσης να αποσυρθούν και να δώσουν «τόπο στα νιάτα»;

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό όχι μόνο στη δική μας δουλειά αλλά και σε κάθε τομέα να δίνονται ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους να δοκιμαστούν και να προσφέρουν. Διαθέτουμε μια πολύ μορφωμένη νέα γενιά που έχει πολλά να δώσει στον τόπο και ψάχνει χαραμάδες φωτός σε μια γκρίζα πραγματικότητα που βιώνει η χώρα. Όσον αφορά την ενημέρωση, θεωρώ ότι υπάρχει χώρος για όποιον είναι πολύ καλός στη δουλειά του και είναι απαραίτητη τόσο η εμπειρία και η γνώση των παλιών δημοσιογράφων όσο και ο ενθουσιασμός και η φρέσκια ματιά των νεότερων» τόνισε στο TV Έθνος.

-Σε ενοχλεί η δημοσιότητα; Πώς θα αντιδρούσες αν κάποιο Μέσο προέβαλλε λεπτομέρειες της προσωπικής σου ζωής;

«Εργάζομαι στον τομέα της ενημέρωσης και δουλειά μου είναι να μεταφέρω τις ειδήσεις, όχι να γίνομαι η ίδια θέμα. Δεν θα μου άρεσε καθόλου να προβάλλει κάποιο μέσο λεπτομέρειες για την προσωπική μου ζωή και γενικά πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός της προσωπικής ζωής των ατόμων. Επιπλέον, θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα στον κόσμο και ότι είναι τέτοια η εποχή που είναι στοίχημα για όλους εμάς που εργαζόμαστε στα ΜΜΕ να διεκδικήσουμε μια διαφορετική αισθητική και περιεχόμενο σε αυτά που προβάλλουμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved