Ελένη Τσολάκη: Το μάσημα της τσίχλας, τα μαύρα γυαλιά και το «χώσιμο»
Media

Ελένη Τσολάκη: Το μάσημα της τσίχλας, τα μαύρα γυαλιά και το «χώσιμο»

Δημοσιογράφος τα «έχωσε» στην εκπομπή Happy Day και ιδίως στην Ελένη Τσολάκη!

Κατά τα’ άλλα η ψυχαγωγία ξεκίνησε το νέο δημιουργικό κύκλο με καινοτόμες εκπομπές και τόσα φρέσκα σε λόγο και δυναμική πρόσωπα. Ας πούμε, ποτέ δεν περιμέναμε τον Γιώργο Τσαλίκη καλεσμένο της Σταματίνας τσιμτσιλή, να μιλά για τη διεθνή του καριέρά με κάτι παραγωγούς παγκοσμίας αδιάφορης φήμης!
Η εκπομπή Happy Day ήταν πολύ ανανεωμένη! Αντί τα πρόσωπα της να είναι σκαρφαλωμένα σε σκαμπό, σαν μπαρόβιοι, βρέθηκαν χυμένα σε κάτι καναπέδες, που μόνο με τα σώβρακα και τις πιτζάμες δεν κάθονταν από την υπερβολική άνεση, σαν στο σπίτι τους, που όμως είναι πλατό!» έγραψε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Τσόλκα στην στήλη της «Άκου ναδεις»!

Και πρόσθεσε: «Από την πολλή άνεση το ίνδαλμα μας από μονίμως ανερχόμενες παρουσιάστριες Ελένη Τσολάκη έφτιαχνε τα της στην κάμερα, σαν να 'ταν καθρέφτης το μόνιτορ, σε ένα ρεσιτάλ κακών τρόπων απέναντι στους τηλεθεατές!

Το να καλλωπίζεσαι, ενώ όφειλες να το 'χείς κάνει πριν, στη μούρη του κοινού, το να μασάς τσίχλα, το να φοράς γυαλιά ηλίου και να μην κοιτάς τον θεατή, καθώς και το να απαντάς στους σχολιαστές σου λες και το τηλεοπτικό προϊόν που υπηρετείς είναι ιδιοκτησία σου είναι κάποια από τα απαγορευτικά της τηλεόρασης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved