Έρχεται στο Mega το «Δαχτυλίδι της φωτιάς»
Media

Έρχεται στο Mega το «Δαχτυλίδι της φωτιάς»

Μία από τις πιο πετυχημένες σειρές της κυπριακής τηλεόρασης έρχεται και στην Ελλάδα. Η σειρά «Το Δαχτυλίδι της φωτιάς» θα είναι το νέο lead in του Mega.

Το σίριαλ» Το δαχτυλίδι της φωτιάς» γυρίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Στα ατού του περιλαμβάνονται τα φανταστικά τοπίο και το δυνατό κάστ. Αθηνά Οικονομάκου, Μέμος Μπεγνής, Φίλιππος Σοφιανός και η σύζυγος του Χρήστου Λούλη, Έμιλυ Κολιανδρή, πρωταγωνιστούν στη δραματική σειρά, που αγαπήθηκε πολύ από τους Κύπριους τηλεθεατές, ενώ προβλέπεται ότι θα κατακτήσει και το ελληνικό κοινό. Το σενάριο υπογράφουν ο Κώστας Βαζάκας, που έχει στο παλμαρέ του επιτυχίες όπως οι Φιλοδοξίες, Απαγορευμένη αγάπη, Απόσταση αναπνοής, Λατρεμένοι μου γείτονες, και η Έλενα Χριστόφορου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χρήστος Δήμας, στενός συνεργάτης του Πάνου Κοκκινόπουλου στον Κόκκινο κύκλο, αλλά και σκηνοθέτης της επιτυχημένης κινηματογραφικής παραγωγής Η νήσος. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Σαντορίνη, όπου εκτυλίσσεται ένα μέρος της ιστορίας, και φυσικά στην Κύπρο. Πρόκειται για μια συνεργασία ελληνικών και κυπριακών τηλεοπτικών σταθμών, με πολλή αγωνία, μυστικά, αλλά και φλας μπακ, που συνδέονται με το παρόν αριστουργηματικά και δίνουν στοιχεία για την πλοκή και τους ήρωες.

Η Μαρίνα, λίγο πριν παντρευτεί, παίρνει τις φίλες της, Νεφέλη και Ελένη, και κάνουν διακοπές παρέα στη Σαντορίνη. Την ίδια στιγμή, ατό σπίτι της Μαρίνας, η μητέρα της ,Σοφία, προγραμματίζει τον γάμο της κόρης της, που. για εκείνη είναι μεγάλο γεγονός, γιατί παντρεύεται τον άντρα που πάντα ήθελε για γαμπρό της. Παράλληλα, ο Ορφέας και η Ηρώ ζουν και εργάζονται στη Σαντορίνη, ενώ προσπαθούν να σώσουν τη σχέση τους. Η ζήλια της Ηρώς, όμως, δυσκολεύει τα πράγματα. Στην Κύπρο, ο Πάρης, ο σύζυγος της Νεφέλης, προσπαθεί να βοηθήσει έναν μαθητή του, τον Κωνσταντίνο. Μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μια δυνατή φιλία. Ωστόσο, ο Πάρπης έχει κερδίσει και τη συμπάθεια της μητέρας του Κωνσταντίνου, της Δανάης, που τον βλέπει ερωτικά και όσο η Νεφέλη βρίσκεται μακριά με τις φίλες της βρίσκει την ευκαιρία να τον προσεγγίσει. Ο Αλέξης, ο αδελφός της Μαρίνας, που είναι δικηγόρος, περνά από μια αποθήκη, όπου οι αστυνομικοί μαζεύουν παράτυπους μετανάστες. Εκεί θα γνωρίσει τη Σαζέμ, που θα του αλλάξει τη ζωή. Ωστόσο, οι διακοπές για τις τρεις κοπέλες δεν θα είναι τόσο ξέγνοιαστες, μιας και ξυπνούν μνήμες από έναν φόνο που ήθελαν όλες να ξεχάσουν. Όλα αρχίζουν όταν η Μαρίνα, αναστατωμένη, καθώς βρίσκεται στην παραλία, νομίζει ότι βλέπει τον Χρήστο. Μοιράζεται με τις φίλες της την αγωνία της, όμως εκείνες δεν την πιστεύουν, γιατί ξέρουν πως ο Χρήστος είναι νεκρός. Στην Κύπρο, ο Αλέξης, προσπαθώντας να βοηθήσει τη Σαζέμ, χτυπά έναν αστυνομικό, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω οπό τα κάγκελα της φυλακής. Ο Πέτρος παίρνει εντολή να αρχίσει το κυνήγι για το δαχτυλίδι της φωτιάς. Έτσι ξεκινά μία περιπέτεια, που 8α γίνει αφορμή για να αλλάξουν όλοι, μιας και το παρελθόν δεν μπορεί πλέον να μένει στο σκοτάδι.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved