Μπεγκιούμ Κιουτούκ: «Η Ντεφνέ δεν είναι κακιά, αλλά το θύμα»
Media

Μπεγκιούμ Κιουτούκ: «Η Ντεφνέ δεν είναι κακιά, αλλά το θύμα»

Η Ντεφνέ της σειράς «Στα δίχτυα του πεπρωμένου» ή η κατά κόσμο Μπεγκιούμ Κιουτούκ σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην ηρωίδα που υποδύετεαι.

To να κάνεις την Ντεφνέ δεν είναι πολύ εύκολο, σωστά Είναι ένας ρόλος που συνεχώς μεταλλάσσεται.

«Όταν μου πρότειναν το ρόλο μου είπαν ότι θα υποδυθώ μια γυναίκα ερωτευμένη με τον άνδρα της που θέλει πολύ να κάνει μαζί του παιδιά, αλλά δεν μπορεί. Εγώ προσπάθησα να μπω στο ρόλο και να επιχείρησα να καταλάβω πώς είναι η ψυχολογία μιας γυναίκας σε τέτοια θέση. Θεωρώ πως η Ντεφνέ έχει μέσα της και το καλό και το κακό. Είναι μια διφορούμενη προσωπικότητα. Γι’ αυτό μπορώ να πω πως μάλλον μου είναι ένας ευχάριστος ρόλος».

Όμως στην κακή συμπεριφορά της δεν παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του Καχραμάν, που κάνει αυτό που θέλει όπως το θέλει. Αυτό δεν συμβαίνει και στην πραγματική ζωή;

«Ζούμε σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και η αλήθεια είναι πως η ιστορία του Καχραμάν και της Ντεφνέ έχει επηρεαστεί από αυτό. Πολλές γυναίκες στη χώρα μας δέχονται σωματική, αλλά και ψυχολογική βία. Ακόμα και οι μορφωμένες γυναίκες χάνουν την ισορροπία. Στη σειρά, η πεθερά της Ντεφνέ θέλει πάση θυσία ο γιος της να αποκτήσει αγόρι ώστε να συνεχιστεί το όνομα. Αυτή είναι μια συνηθισμένη κατάσταση στην Ανατολία. Από τη στιγμή λοιπόν που η Ντεφνέ δεν μπορεί να κάνει παιδιά, πέφτει η ιδέα της παρένθετης μητέρας. Η Ντεφνέ νιώθει να απειλείται από την Ελίφ και προκειμένου να μη χάσει τον άνδρα της κάνει συνεχώς λάθη. Η Ντεφνέ δεν είναι κακιά, αλλά το θύμα».

Πηγή: Tv Ζάπινγκ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved