Τριανταφυλλίδου για «Μουρμούρα»: «Θα υπάρξει σημαντική αλλαγή στη ζωή της Βάσως και του Χάρη»
Media

Τριανταφυλλίδου για «Μουρμούρα»: «Θα υπάρξει σημαντική αλλαγή στη ζωή της Βάσως και του Χάρη»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε συνέντευξή της αποκάλυψε τι αλλαγές θα δούμε στη ζωή της Βάσως και του Χάρη στα νέα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα».

Η μουρμούρα υπάρχει μάλλον στα περισσότερα ζευγάρια. Τελικά με την πάροδο των χρόνων φθείρει μια σχέση ή θεωρείς πως είναι το αλατοπίπερο που την κρατά «ζωντανή»;

«Σου είπα και πριν, η επιτυχία της σειράς στηρίζεται στην αποτύπωση της αλήθειας μέσα από το χιούμορ. Όταν υπάρχει χιούμορ πολλά εμπόδια ξεπερνιούνται. Όπως, επίσης, όταν υπάρχει βαθιά αγάπη και κατανόηση. Στη σειρά η μουρμούρα δεν είναι συνώνυμο της γκρίνιας αλλά της σύγκρουσης ανάμεσα στα δύο φύλα. Μπορεί και να είναι το αλατοπίπερο, όπως λες να σπάει λίγο τη μονότονη ηρεμία, αλλά αυτό σημαίνει ότι αν προσθέσεις λίγο παραπάνω το κατέστρεψες».

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Θέλω να μας δώσεις μια πρόνευση από ης πρώτες ιστορίες της Βάσως και του Χάρη.

«Θα δούμε κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους. Οι συγκρούσεις δεν σταματούν, ούτε η προσπάθεια να επιβάλλει ο ένας τα θέλω του στον άλλον. Κάθε χρόνος που περνάει, όμως, όπως σε κάθε σχέση, έτσι και αυτούς τους ενώνει πιο βαθιά. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως πλέον το θέμα της σύγκρουσης δεν θα είναι για το αν θα πάρουν κατοικίδιο ή όχι, αλλά προβληματισμοί για πιο σημαντικές αποφάσεις που θα κρίνουν τη ζωή τους».

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved