Γιώργος Φειδάς: «Θα απαντηθούν όλες οι απορίες των τηλεθεατών»
Media

Γιώργος Φειδάς: «Θα απαντηθούν όλες οι απορίες των τηλεθεατών»

O Γιώργος Φειδάς γράφει το σενάριο του δεύτερου κύκλου των «Συμμαθητών».  Πώς περνάμε από το ισπανικό σενάριο στο δικό του;

«Ουσιαστικά οι ιστορίες κλείνουν με βάση το ισπανικό φορμάτ όπου οι θεατές θα λύσουν όλες τις απαντήσεις. Θα απαντηθούν όλες οι απορίες τους. Εγώ παίρνω τη σκυτάλη από εκεί που την άφησαν οι Ισπανοί συνάδελφοι, έτσι κι αλλιώς έχει τελειώσει η δική τους διήγηση, παραλαμβάνω τους χαρακτήρες και κάνω θεματικές ιστορίες επάνω τους».

-Πώς θα ταιριάξετε το προσωπικό σας στυλ στη συνέχεια της ιστορίας;

«Σεβόμενος και το πνεύμα των Ισπανών και τη .δουλειά της Βίκυς Αλεξοπούλου, θα βάλω τα δυνατά μου να παντρέψω το στιλ μου με την προηγούμενη δουλειά».

-Πόσο εύκολο είναι αυτό;

«Όταν γράφεις κάτι το περνάς από την προσωπική σου σεναριακή τεχνική και έτσι ουσιαστικά και σαφέστατα θα έχει έναν πιο προσωπικό ρυθμό. Όμως, πιστεύω ότι θα είναι πολύ ομαλή η μετάβαση με πολύ σεβασμό στο προηγούμενο. Εξάλλου, είναι οι ίδιοι χαρακτήρες ένα βήμα παραπάνω».

-Βασίζεστε, φαντάζομαι, και στους ηθοποιούς παν έχουν ήδη χτίσει το ρόλο;

«Φυσικά και βασίζομαι στον τρόπο που έχτισαν οι ηθοποιοί τους ρόλους σε συνεργασία με τον Βασίλη Θωμόπουλο, γιατί οι ηθοποιοί ακολουθούν τις σκηνοθετικές οδηγίες. Έτσι παίρνω τη ματιά της πρώτης χρονιάς. Είναι μεγάλη η χαρά μου, που φέτος θα συνεργαστώ με τον Βασίλη, είμαστε φίλοι πολλά χρόνια και δεν είχαμε καταφέρει να συνεργαστούμε» τόνισε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved